Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Танк, що в тернопільському Парку Слави, розфарбують. Намалювати на пам’ятці війни все, що заманеться, захотіли місцева малеча. Усувати спогади про військові дії будуть символічно в День захисту дітей. Заодно і приведуть до ладу бронетехніку, яка ще залишилась у Тернополі.

Олександр Смик, начальник управління культури і мистецтв міськради: «Всю бронетехніку, яка ще залишилась у нашому місті, 1 червня діти розмальовуватимуть квіточками, ескізами, які самі підготували. Раз дитина хоче, значить потрібно це робити. Вже сьогодні танки вимивають від пилу, від бруду, дають їм просохнути, грунтують. Частина людей каже: «Ой, треба зберігати пам'ять про війну». Та підіть і пофарбуйте, якщо ви так хочете вже її зберігати».

Паралельно з цією, в Тернополі відбудеться традиційна акція «Діти мають права». В її рамках малечу розважатимуть виставою, іграми та змаганнями на Театральному майдані, нагородять переможців конкурсу «Мені сорочку мати вишивала», а також передадуть у сиротинці зібрані дитячі речі.

Микола Круть, начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міськради: «За сприяння підприємців, небайдужих людей збирають необхідні речі, які потрібні дому «Малятко» – це і памперси, і засоби гігієни. Також проводять виїзну виставу за участю акторів Театру актора і ляльки. Дають благодійну виставу, дарують діткам подарунки і створюють для них святковий настрій у цей день».

Благодійний концерт подарують і пацієнтам тернопільських дитячих лікарень. Для них виявив бажання виступити хор «Євшан», який днями завітає у Тернопіль. Також міській дитячій лікарні передадуть обладнання, на яке зібрали гроші небайдужі громадяни.

Сергій Надал, міський голова Тернополя: «Ми зробимо передачу міській дитячій лікарні перелік того обладнання, яке дав на прохання головного лікаря лікарні. Це буде апарат низькочастотної електротерапії та апарат для УВЧ-терапії, які ми змогли придбати за допомогою тих людей, котрі відгукнулися на наше звернення».

1 червня в Тернополі також відбудуться виставки дитячих малюнків та конкурси, учасників яких безкоштовно кататимуть на атракціонах.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.