Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Милосердя, яке може врятувати життя.

Герої нашого наступного сюжету - молоде подружжя з Тернополя, яке веде постійну боротьбу за здоров'я свого маленького сина. Хлопчик народився шестимісячним. І пізніше в нього діагностували ДЦП. Тож дитина потребує постійного лікування. На це потрібні гроші, яких у батьків - просто немає. Тож родина звертається по допомогу до всіх небайдужих.

Олександр та Ірина із радістю чекали свого первістка. Стасик народився на 6-ому місяці з вагою кіло 180 грамів. За життя недоношеного малюка два місяці боролися в реанімації. Іще за два місяці довелося рятувати дитину від сліпоти.

Ірина Сенківська, мама: - В чотири місяці нас прооперували в Києві. Очі. І зараз на праве очко він не бачить.

У 8 місяців почались проблеми з неврологією. Лікарі поставили діагноз - ДЦП.

Ірина Сенківська, мама: - Коли дізналися про діагноз, то життя зупиняється. Дитина розумово розвивається. Але в фізичному плані стоїть на місці. Зараз у рік і п'ять місяців дитина не стоїть, не сидить і не повзає.

У малого Станіслава паралізовані ручки та ніжки. Щоб хлопець зміг ходити, потрібна серйозна реабілітація.

Наталія Шідловська, лікар: - Дитина на постійному лікуванні. Але не все можна налагодити тільки медикаментозним лікуванням. Дитина потребує постійної реабілітації. Тобто раз постраждала, а тепер все життя дитина повинна працювати над собою.

Стас вже проходить курс реабілітації в Тернополі. Поки дитина маленька, лікарі порадили звернутися до спеціалізованого закладу. Батьки сподіваються на суттєві зміни після лікування в Центрі Лікаря Козявкіна, що в Трускавці.

Ірина Сенківська, мама: - Дуже багато дітей звідти виходять своїми ніжками. І поки дитина маленька, є шанси, що дитина буде здоровою. Звичайно, слід залишається. То така хвороба, що є невиліковною. Але є шанси, що потім дитина зможе себе обійти.

У Центрі відновного лікування лікаря Козявкіна Стасика чекають у серпні. Реабілітація коштує майже 20 тисяч гривень. Перший курс центр готовий провести безкоштовно. Але їх Стасику потрібно проходити регулярно.

Ірина Сенківська, мама: - Всі шанси у нас є. Але можливостей зібрати гроші немає. Нам потрібно кожні три місяці проходити курс, а лікуватися треба не один рік. Це близько 70 тисяч треба на рік.

Олександр Сенківський, батько: - Дитина хоче жити і бути повноцінним. Нам потрібно, щоб нам в цьому допомогли люди. Хоч по пару гривень. Нам це дуже допоможе.

Телефон: 096 623-37-43 - мати Ірина

Реквізити:

ПРИВАТБАНК

РАХУНОК 4627 0812 5883 9773

Сенківська Ірина Миколаївна

тел.0966233743

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.