Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Враховуючи останні політичні події із наближенням чергових парламентських виборів все краще відкривається сутність представників політичних партій. В даному випадку мова йде про колишнього голову Тернопільської районної державної адміністрації Володимира Болєщука.

Після першого туру президентських виборів Володимир Болєщук, так як і більшість його побратимів, зайняв очікувальну позицію, чим фактично підтримав діючого президента Віктора Януковича. Пізніше він встиг попрацювати в команді регіоналів, очоливши одне із управлінь Тернопільської обласної державної адміністрації. Декілька однопартійців Володимира Болєщука водночас були призначені головами райдержадміністрацій. Зокрема, на той час його однопартійці очолили намісництва Януковича у Бучацькому, Збаразькому та Зборівському районах області. Ще дехто залишався працювати на керівних посадах в райдержадміністраціях. Для прикладу можна назвати Віталія Шафранського, який лише в цьому році звільнився із Теребовлянського намісництва Януковича, попрацювавши на антиукраїнську владу близько двох років. В складний для уенпівців період деякі партійці все ж звільнились із роботи у виконавчій гілці влади. Принаймні так сталося із головами Бучацької та Збаразької райдержадміністрацій. Пішов із роботи в облдержадміністрації і сам Володимир Болєщук. А от, голова Зборівської районної державної адміністрації, мабуть задля збереження посади, забув, що він є членом нібито патріотичної партії УНП, і відразу очолив районну організацію Партії Регіонів.

Не пройшло багато часу, як Володимир Болєщук опинився в команді мера Тернополя, «свободівця» Сергія Надала. Колишнього керівника Тернопільського району призначено начальником житлово-комунального управління міськради. Після цього пішли чутки про перехід Володимира Болєщука із Української народної партії до лав Фронту змін. Чиновник навіть декілька разів з’являвся в кольорах фронтовиків на бігбордах та у місцевій пресі. Однак, однопартійцем Яценюка і Заставного Болєщук так і не назвався, ймовірно, через розбіжності із власними амбіціями, адже Фронту змін в розподілі мажоритарних округів на Тернопільщині перепав лише один, і то для Романа Заставного.

Шукаючи альтернативи, Володимир Болєщук, ймовірно, все ж буде балотуватись до Верховної Ради. Пошук брендових політичних партій для своєї підтримки так нічого і не дав, тому його висуванням, скоріш за все займеться безрейтингова і наполовину «тушкована» Українська народна партія. Та все ж, кандидати від цієї політичної сили скоріш виконуватимуть завдання по відбиранню голосів у Об’єднаної опозиції, аніж боротимуться за перемогу. Так, серед ймовірних кандидатів розглядається не лише Володимир Болєщук. Він планує балотуватись у 165 виборчому окрузі (Зборівський, Бережанський, Козівський, Підгаєцький, Тернопільський райони, частина Кременецького району та частина міста Тернополя). А у 166 виборчому окрузі (Теребовлянський, Бучацький, Гусятинський та Монастириський райони), скоріш за все, буде висунутий Віталій Шафранський.

В такий спосіб, Володимир Болєщук може допомогти кандидату від влади. Доречно зазначити, що судячи із бігбордів, ці кандидати вже досить близькі, повідомляє Інфопростір

 

 
 
 
 
 
 

Коментарі  

 
+2 #1 jkz 08.06.2012 10:28
Як надоїдає цей прихвостень Ющенка,своїм піаром-кому він потрібен,де не подивись,то він є.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.