Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У цих змаганнях брали участь 15 команд. Це - представники туристичних фірм, журналістів, навчальних закладів, громадських організацій та влади. Організатори – обласний ІНФОТУРЦЕНТР спільно з місцевими турфірмами та партнерами обрали для змагань ділянку на Дністрі від села Устечко і до Печорної Заліщицького району. Це – 20 км.

- Основна ціль нашого заходу – сформувати позитивний імідж Тернопільщині, популяризувати туристичні атракції Дністровського каньйону та сплавів по Дністру зокрема. Адже на Дністрі можна чудово відпочити! - говорить керівник обласного ІНФОТУРЦЕНТРУ Лариса Римар. – Це – перші всеукраїнські фестиваль-змагання. Участь беруть представники Тернополя, Львова та інших міст. До організації та проведення сплаву долучилися понад 30 організацій-партнерів.

Власне, більшість учасників мали наперед сформовані команди. Ми ж брали участь у складі збірної команди – „Файні мандри-2”. З іншими учасниками нашої команди ми познайомились перед стартом змагань. Відтак нам було важче змагатись, аніж іншим: спочатку ми намагались знайти порозуміння між учасниками та сформувати команду. Адже сплав – це командна робота, рух катамарана по ріці залежить від того, наскільки злагоджено працюють веслами усі учасники на ньому. Один учасник захотів зійти на берег. Проте скоро нам вдалось порозумітися. І повертались зі змагань ми вже друзями.

- Ми набралися азарту на початку змагань, бо першими відчалили від берега та вирвались вперед від інших команд. Спочатку жартували, що добре було б перемогти. Але ми так енергійно гребли веслами, що нам таки вдалося прийти першими з любителів! - говорить учасниця нашої команди Зоряна Бєлова. – Я вперше сплавляюсь по Дністру. Але це настільки класно, що обов’язково поїдемо з чоловіком на сплав ще не раз.

Друге місце в „любительській гонці” посіла команда „Спартак”, третє – „ТВ-4”, говорить головний суддя змагань Дмитро Мотринчук.

- В категорії „професійна гонка” найшвидше прийшла до фінішу команда Заліщицького турбюро, - продовжує він. - На другому місці – „Спорт для всіх”, а на третьому – „Оксамит-КЛ”.

За перше місце команди отримали намети, повідомляє "20 хвилин", за друге – розкладні стільці, а за третє – каремати. Нагороджували команди вже на сцені етно-фестивалю „Джурин-фест”, яке проводили на вихідних біля Джуринського водоспаду у Заліщицькому районі.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.