Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І заявив, що хоче підняти «лежачі» підприємства.

Голова ТОДА Валентин Хоптян здійснив особистий прийом громадян. Зі своїми клопотами та проблемами до керівника області звернулося більше 20 людей.

Переважна більшість заявників просила голову облдержадміністрації посприяти працевлаштуванню та вирішенню земельних конфліктів і проблем.

“Сьогодні легше вирішити соціальні питання ніж питання забезпечення робочими місцями, адже роками в області займалися політикою, а не економікою. Частково проблеми щодо працевлаштування можна вирішити, піднявши так звані “лежачі” підприємства. І цього року, в кожному районі, хоча б одне таке підприємство має запрацювати”, - зазначив Валентин Хоптян.

Крім того, керівник області наголосив на необхідності поліпшення інвестиційного клімату, і, в цьому контексті, створення Єдиного інвестиційного вікна, щоб інвестор упродовж місяця мав змогу отримати всі дозвільні документи і почав працювати.

На особистий контроль голова облдержадміністрації взяв питання щодо забезпечення роботою інвалідів. Було дано доручення керівнику обласного центру зайнятості провести детальний аналіз, у розрізі районів, щодо кількості підприємств, які реально забезпечують робочі місця для інвалідів.

Стосовно вирішення земельних питань, то, як зазначив Валентин Хоптян, передусім потрібно підняти рівень відповідальності та компетентності самих фахівців, які займаються даною ланкою роботи.

Найбільше громадян на прийом до голови облдержадміністрації звернулося з міста Тернополя, Тернопільського, Кременецького та Лановецького районі

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.