Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями до обласного управління внутрішніх справ запросили голову регіональної ради підприємців області Юрія Ворка (він же є директором ТОВ “Тернопільський міський ринок”) та голову Асоціації підприємців Тернопільщини Олега Загороднього. Представники обласного апарату УМВС, керівники служб міськрайвідділів, які найчастіше ведуть перевірки бізнесових структур, вели мову про виконання поставленого Президентом України Віктором Януковичем завдання – обмеження безпідставного тиску на підприємництво, викриття фактів неправомірної діяльності та зловживань з боку посадовців контролюючих органів.

Начальник управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю, полковник міліції Анатолій Лупійчук окреслив коло проблемних питань, пов’язаних із ситуаціями, які виникають між представниками бізнесу та співробітниками підрозділів міліції.

Саме міліцейською економічною службою цьогоріч викрито понад чотири десятки фактів хабарництва серед чиновників, які повинні були дбати про полегшення, а не перешкоджання в отриманні усіляких дозволів підприємцями. Присутні на зустрічі стверджували, що в області не має бути безпідставних перевірок тих, хто працює офіційно, платячи податки. Під пильним оком контролюючих структур мають бути бізнесмени, які діють в тіні.

Керівник обласного УДСБЕЗ запевнив, що усі підприємці зможуть оперативно повідомляти про факти безпідставних перевірок на телефон довіри. Реакція, пообіцяли міліціонери, буде миттєвою та результативною. Анатолій Лупійчук наголосив, що міліціонери, насамперед, звертатимуть увагу на факти зловживань із бюджетними коштами. До слова, цьогоріч за результатами роботи правоохоронців відшкодовано майже десять мільйонів гривень.

Розвитку малого і середнього підприємництва, говорили представники підприємців, має бути якнайбільше сприяння та допомога. Актуальність обговореного питання ще й у тому, що на нього не звертали уваги. Ще чотири роки тому відбувалася подібна зустріч.

Завдяки роботі підприємців буде формуватися обласний бюджет, зможуть реалізувати соціальні програми. Тому конструктивний діалог треба налагодити, щоб створити необхідні умови для ведення бізнесу.


 

Коментарі  

 
0 #2 Ред.ТТ 11.06.2012 12:21
Ви праві, звісно Юрій Ворко,ми виправили, але таку інформацію було подано на сайті УМВС в Тернопільськый області http://www.umvsu.gov.te.ua/?menu=info&id=2&idnew=807
Цитувати
 
 
+1 #1 mozzy 11.06.2012 11:44
А то нічого що Євген Ворко помер в 2011 році
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.