Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Інтелектуальну власність Європейської Футбольної Асоціації тернопільські бізнесмени вирішили використати задля власного збагачення. На м’які декоративні подушки, автомобільні підголівники підприємці нашивали торговий знак «EURO-2012».

Прописна істина - за порушення прав інтелектуальної власності передбачена кримінальна відповідальність. Підприємці не зважили на це і вирішили підзаробити під час чемпіонату на торгівлі сувенірною продукцією. На товари, які виставляли на продаж через мережу Інтернет, ліпили торговий знак, право власності на який має лише УЄФА.

Оперативники обласного управління боротьби з економічною злочинністю зацікавилися зловживаннями. Проведені оперативні заходи дали можливість не лише встановити осіб, причетних до торгівлі контрафактним товаром, а й виявити його місце виготовлення. В одному із сіл Кременецького району подружжя організувало підпільний цех, де штампували сувеніри.

Як розповів начальник УДСБЕЗ в Тернопільській області Анатолій Лупійчук, лише під час оперативної закупки міліціонери вилучили 230 одиниць контрафактного товару на суму понад 11,5 тисяч гривень. Оперативники також вилучили обладнання, на якому здійснювалося виробництво, а саме – вишивальні та швейні машинки, тканини, заготовки, лекала.

На даний час проти підприємців порушено кримінальну справу за частиною першою статті 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів). Відповідальність за такі протиправні діяння – матеріальна – штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією і знищенням відповідної продукції, знарядь і матеріалів, які спеціально використовували для її виготовлення.

    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.