Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І це влада ретельно приховує?

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації, колишній комсомольський активіст Валентин Хоптян, підписав розпорядження №452 від 13 червня 2012 року "Про затвердження заходів з підготовки та відзначення у 2012 році 70-річчя від дня створення підпільної молодіжної організації «Молода гвардія»" (http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/catalog/item/16970.htm).

Згідно з документом, пропонується структурним підрозділам обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям, виконкому Тернопільської міської ради забезпечити організацію виконання плану заходів (цікаво, як це, мається на увазі — виконуватиме розпорядження, робитиме свободівський мер Сергій Надал — прим. ТТ).
Зокрема, належиться зробити: провести культурно-масові заходи, присвячені 70-річчю від дня створення підпільної молодіжної організації «Молода гвардія», організувати проведення спортивних змагань, естафет пам’яті, провести тематичні виставки, круглі столи, семінари, лекції, екскурсії, зустрічі у навчальних закладах, організувати підготовку і трансляцію тематичних теле- та радіопередач, розміщення тематичних сторінок у друкованих засобах масової інформації, забезпечити організацію демонстрації художнього фільму «Молода  гвардія» каналами мовлення та у кінотеатрах.
Зазначимо, що інформація про це розпорядження ретельно замовчується, оскільки на офіційному сайті обласної державної адміністрації новини з цього приводу годі знайти, а пройшло вже 5 (!) днів.
І на завершення варто нагадати, що за все це заплатять звичайні українці, що своїми податками утримують чиновників, які такого роду розпорядження і мають виконувати.

"Тернопільський тиждень"

 alt 
 


 

Коментарі  

 
+1 #2 Гнев Народа Руси 19.06.2012 10:49
Вся "украинская история" написана оккупантами-поляками и астрийцами. И что самое страшное - им в этом помогли и довершили начатое большевики Ленин (активно переписывался с Донцовым и внедрял антирусский немецко-авйтрийский проект "Украина") и Сталин который провёл аншлюз с Галичиной
Цитувати
 
 
0 #1 Богдан Попадин 18.06.2012 18:23
Комса! Ти не просто не знаєш правдивої української історії, але вже геть з глузду зсунувся...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...