Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 (в заголовку використана цитата з анекдотів, які є частиною народної творчості)

Начальник обласного управління внутрішніх справ у Тернопільській області Федір Бортняк днями заявив, що в обласному центрі міліціонерів примусять працювати краще.

Керівник обласної міліції хоче започаткувати нововведення: за підсумками роботи колегія обласного управління внутрішніх справ п’ятьох автоінспекторів, у яких найгірші показники, переводитимуть у патрульну службу міста Тернополя. А п’ятьох найкращих патрульних – в ДАІ. 
Таким чином керівництво обласної міліції має намір „простимулювати” міліціонерів патрульної служби набагато краще працювати, щоб потрапити в п’ятірку так званих призерів. „Хто б що не казав, але все-таки нести службу в автомобілі, в теплі, набагато краще, ніж в холод, у спеку забезпечувати охорону громадського порядку. А з іншого боку, ми краще змушуємо працювати дорожньо-патрульну службу, які зі всіх сил стараються, щоб не потрапити в п’ятірку перших знизу”, – сказав Федір Бортяк, повідомляє сайт www.zz.te.ua. На сайті ж www.umvsu.gov.te.ua, тобто офіційного інтернет-порталу обласної міліції, також зазначається, щозагалом начальник обласної міліції визнав, що у порівнянні з минулим роком робота підрозділів ДАІ на Тернопільщині набагато ефективніша.

Генерал-майор міліції відзначив, що перший місяць року є відносно спокійним щодо скоєння дорожніх пригод з важкими наслідками. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року наполовину менше задокументовано аварій, та й кількість загиблих і травмованих зменшилася в рази (у січні цього року загинув 1 учасник дорожнього руху, минулого року - 7). Це, зі слів керівника міліції, результат ефективнішої роботи підрозділів ДАІ. Адже за місяць задокументовано на дві тисячі більше порушень правил дорожнього руху, на дві сотні побільшало затриманих водіїв у нетверезому стані.

P.S.”Продавцями смугатих паличок” даішників назвав народ. Ось один з анекдотів: „Їде на щойно купленому „мерсі” юний грузин. Настрій у нього гарний, підспівує. Раптом бачить, що його зупиняє бравий співробітник ДАІ, активно махаючи чорно-білим жезлом. Грузин ще не бачив такого, машина у нього перший день, в Україні він тоже вперше. Він радісно привідкриває вікно і щиро запитує: „І пачом паласатиє палочки продаєшь, дорогой?...”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.