Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Земля у центрі міста завжди ласий шматок для тернопільських підприємців. А оскільки вільних ділянок там вже давно немає, то забудовують прибудинкові території і «втискають» будівлі поміж житлових помешкань. Та, як виявилось, не усім так поспішно треба будуватись. І навіть є такі будівництва, поблизу центру, що вже кілька років простоюють.

Належить до таких і забудова на вулиці Живова. Мешканці, сусіднього будинку за під номером 28 вже два роки спостерігають за початком будівельних робіт, які так і не мають жодного продовження. Вже давно вирита величезна яма, залитий фундамент і споруджені металічні штахетини. Проте, будівництво припинились ще минулого року, залишивши по собі напіврозвалений двір та велику ділянку землі, обгороджену хитким парканом. Людей не так цікавить будівництво, як небезпека, котру воно становить для них самих і їхніх дітей, пише газета “Місто”

Діти знаходять різні діри у штахетах паркану і постійно лізуть гратись на ту будову. А там же котлован глибиною в 2 чи 3 метри, і від постійних дощів він весь час залитий водою, це як басейн посеред двору, — скаржиться молода мама Світлана.

Переконатись у правдивості цих слів дуже просто: прийти у двір після дощу, можна навіть за кілька днів опісля, і побачити брудний міні-басейн. Справа у тому, що яма через свою глибину практично не висихає.

На таблиці з планом майбутнього будівництва немає жодних вказівок на те, хто ж забудовник. Так само, як не вказано ніяких контактних даних. Єдина інформація, котру можна почерпнути звідти повідомляє, що на цьому місці мав бути споруджений багатоквартирний житловий будинок.

За однією з версій, чому призупинене будівництво, це брак коштів. Адже, викупити землю і залити фундамент — третина справи. Набагато більше фінансів йде зведення багатоповерхівки, підключення усіх комунікацій та зовнішній ремонт.

Дізнатись яка фірма-забудовник не може продовжити своє будівництво справа нелегка. В управлінні з питань містобудування та архітектури Тернопільської міської ради надати конкретну інформацію не змогли, то немає на місці компетентної у цьому питання людини, то вона шукає інформацію, але згодом знову ніхто не відповідав на телефонні дзвінки. Ми не будемо припиняти пошуки цього невідомого Х-забудовника й інформуватимемо про наші спроби. Адже мешканці довколишніх будинків чекають коли ж приведуть до пуття ту ділянку землі, бо вирита яма, яка постійно наповнена водою, гострі металічні штахети і бетонні сваї не найкраще сусідство.

       


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.