Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тим часом 21 червня у Тернопільському міськрайсуді продовжились судові дебати. Після оголошеної 14 червня перерви виступили адвокат головного бухгалтера фірми "Будівельник" Євгена Марценюка - Олександр Нечай та сам підзахисний, повідомляє кореспондент "Номер один".

Юрист скрупульозно проаналізував інкриміновані обвинувачення і знову категорично відкинув причетність головного бухгалтера фірми до пропозиції примусити працівників фірми взяти банківські кредити.

"На 12-ти договорах стояв підпис власника підприємства Щепановського і лише на двох - Марценюка, - зазначив Олександр Нечай. - рішення про передачу квартир під банківську іпотеку приймав виключно Щепановський".

І нагадав покази молодшого брата Зеновія Васильовича, Віктора Щепановського, що навіть він як директор однієї з структур корпорації "Укрбудінвест" зобовязаний був виконувати накази голови корпорації. Також ніби виключно Щепановський контролював усі фінансові питання. Зрештою, після оформлення документів у банках послуги нотаріуса оплачував саме власник фірми - З.В. Щепановський.

Детально проаналізувавши пред'явлене Є.Марценюку обвинувачення, його захисник вважає необхідним замінити обвинувачення: частину 2-у статті 366 Кримінального кодексу на частину 1-у, а статтю 364 у звязку з відсутністю заяв від адінітстрації обдурених банків - на 222-у. Враховуючи, що його підзахисний - люди неолода і хвора, пенсіонер, засудитит не до 3 років позбалення волі, як вимагає держааний обвинувач, а обійтись мінімальним штрафом.

Тут уже не витримав адвокат З. Щепановського - Ростислав Лукашов, категорично заперечивши, що його підзахисний примушував чи тиснув на когось із підлеглих укладати кредитні договори з банками. Зрештою, саме у нього під заставою зараз перебуває все майно, чого не скажеш про жодного із підлеглих.

"Ми з Євгеном Марценюком фактично разом починали "Будівельник". У нас була домовленість і чіткий розподіл: я займаюсь виробництвом, а Євген Іванович - фінансами", - наполягав Зеновій Щепановський, нагадавши, що з часом головний бухгалтер став 1-им віце-президентом корпорації "Укрбудінвест", а його дружина очолювала фінансове управління і саме вони вдвох контролювати, кого взяти на роботу, а кого - звільнити, відтак могли тиснути на працівників фірми.

На цьому головуючий на процесі оголосив завершення судових дебатів і зазначив, що у понеділок, 25 червня, підсудним З.Щепановському та Є. Марценюку буде надано останнє слово.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.