Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цікаві - як традиційні, так і відносно нові види спорту демонстрували на Театральному майдані у День молоді. Протягом дня тут можна було побачити показові виступи боксерів, борців, кік-боксерів, флорболлістів, турнікменів, воркаутів, майстрів і любителів паркуру та фрісбі тощо.

Охочих обійнятися чекали з відповідними табличками організатори флеш-мобу «Вільні обійми».

«Сьогодні представлені такі види спорту, які не вимагають великих затрат часу та зусиль. Все більш популярними стають паркур, виступи на турніках, фрісбі. Флорболлом діти починають займатися вже з дитячого садочка – навіть серед наймолодших спортсменів проводяться змагання різних рівнів, в тому числі прем’єр-ліги. Тобто, сьогодні показано все те, чим можна привабити дітей і молодь, аби вони активніше займалися спортом. Особливо це актуально в літній період часу, коли діти на канікулах і фактично не мають чим зайнятися. Надалі будемо за допомогою прес-конференцій популяризувати осередки представлених видів спорту», - зазначила президент Тернопільської міської молодіжної ГО ФСК «СПОРТ-КЛАС», чемпіонка України з пауерліфтингу Ліля Проць.

Доповнили святкування і різного роду конкурси та спортивно-танцювальні номери. Зокрема, для тернополян виступали дівчата з клубу «FitCurves», з «Палацу спорту» у стилі «Taebo», школи вуличного танцю «Ніно». Показовий впоряд показали тернопільські пластуни. До уваги модниць представили колекцію тернопільського дизайнера Ярослава Гродського.

«За пропозицією федерацій, спортивних клубів, молодіжних організацій цей день буде розпочинати цілий тиждень змагань, які будуть проводитися за участю тернопільської молоді. Протягом року в місті впроваджується два проекти: «Хочу бути спортивним» та «Єдиноборства проти наркоманії і дитячої злочинності». Спорт – альтернатива негативним явищам суспільства. Наше завдання – зацікавити молоду особистість, залучити її до спорту та дати можливості для розвитку. Наше місто – місто молоді, впевнений, що саме вона відродить спортивну славу нашого міста», - зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра.

Урочисте святкування Дня молоді продовжилося в парку Шевченка, де тернополянам провели квест на знання історії Тернополя та організували вечірку на острові «Чайка».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.