Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З понеділка по середу в Тернополі відбуватимуться зйомки телепередачі “Україна чудес”. Десант з Нового телеканалу прибув в наше місто ще в неділю у складі 40 чоловік на чолі з російськими ілюзіоністами братами Сафроновими.

Тернопіль одне з міст, в якому будуть проходити зйомки другого сезону “України чудес”. У першому сезоні знімальна група “України чудес” і брати Сафронови їздили по містах, розповідали легенди і показували чудеса – ця головна складова шоу залишилася незмінною. Але враховуючи, що паралельно ілюзіоністи багато розповіли про професію, якою займаються, про своє життя, симпатії, інтереси, про ставлення до прихильників, то переказувати вже відоме, але іншими словами п’ятнадцять серій, немає резону. Тому у другому сезоні шоу з’явиться студія з глядачами в Києві, з якої, власне, буде вестися ефір. А брати Сафронови, як і годиться чарівникам, будуть пречудовим чином з київської студії потрапляти в різні міста України. У студію до братів Сафронових буде приходити в гості відома людина, яка обов’язково візьме участь в одному з трюків, показаних у студії. Поки зірка буде знаходитися біля Сафронових, ніхто не дасть гарантій, що відомий чоловік не злетить або, приміром, не вибухне. Тим більше ніхто не зможе дати гарантій, що в неї не будуть встромляти шаблі.

Наразі знімальна група знайомиться з містом та визначається з локаціями зйомок, проте відомо, що одним з місць зйомок стане набережна Тернопільського ставу.

“Погляд”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.