Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Братів-росіян Надал водив містом, а українських навіть, якщо не помиляємося, не привітав у Тернополі....

Як вже повідомлялося, 2 липня до Тернополя приїхали російські ілюзіоністи брати Сафронові.

alt

alt

alt

alt

Усі, хто в цей день в обідню пору гуляв центром міста чи біля набережної тернопільського озера, мали можливість подивитися трюк у їх виконанні з піджаком тернопільського мера, який зі своєю свитою услужливо супроводжував столичних телевізійників і росіян у їхніх мандрівках по місту. Нагадаємо, Сергій Надал є представником не комуністичної партії, а членом ВО «Свобода», яка публічно декларує відомі засади. Але це не завадило так би мовити націоналісту весело спілкуватися із заїзджими "звездами". Тим більше, що це може й по "зомбоящику" покажуть. А лишній піар, як відомо, зайвим не буває...

А нам чомусь з цього приводу згадалася цитата з вічної поеми Тараса Шевченка "КАТЕРИНА":

"Кохайтеся, чорнобриві,

Та не з москалями,

Бо москалі — чужі люде,

Роблять лихо з вами..."

Примітка ТТ: чомусь ця замітка, яку ми подали не так, як наші колеги з інших ЗМІ, викликала нездорове невдоволення у деяких наших читачів і вони засипають нас гнівними коментарями, які ми, звісно, не пропускаємо, оскільки вони буквально просякунті образами і лайкою. Хоча чому обурюються деякі тернопільські індивідуми? Тому, що ми наважилися  називати речі своїми іменами і вжили слово "москалі"? Та в російській пресі українці давно "хохли". І нічого.

Чи може, декого обурило дієслово "стелився" по відношенню до мера? Ну не знаємо, може й дісно він так власну гостинність до "звезд" з Російської Федерації проявляв. Кожному своє, як твердить відомий вислів. Та чомусь інші високопоставлені свободівці у Тернополі, на запрошення яких до нашого міста приїзджали українські зірки, не просто ігнорували своїх же, а й банально могли навіть по гостинному не пригостити обідом (свідками такого безпардонного і образливого ставлення до українців зі сторони тернопільских свободівців був не тільки автор цих рядків, а й деякі інші представниеи ЗМІ). 

Тому й викликали у нас ці "публічні походеньки" з російськими шоуменами свободівського мера певне обурення. Чомусь, коли приїзджали до Тернополя відомі брати - українські письменники Капранови (не кажучи про інших наших співвітчизників), Сергій Віталійович чи його заступники не проводили екскурсії містом для них?

Тому й цей факт і викликав у нас обурення - невже російські знаменитості більш цінні чи авторитетніші для свободівців, аніж українські письменники?

Коментарі  

 
+4 #4 Іван Борисович 04.07.2012 13:23
хабарник мер. піариться на всьому шо можливо, але люди правди не знають, що коється в місті.
Цитувати
 
 
+7 #3 Богдан Попадин 03.07.2012 13:41
Але шкода, що не був Надал (як і більшість лінивих тернополян) на благодійному концерті танцювального колективу канадійців українського походження "Євшан"...
Цитувати
 
 
+7 #2 ага 03.07.2012 12:21
ну правильно, бо Капранових привозили тернопільські ударівці, і там не знімали київські телевізійники, то фіглі надалу було там світитися, по тб ж його красавца не показали б, а тут - один з центральних каналів, можна і клоуна з себе повдавати заради такого:)
Цитувати
 
 
-3 #1 ред.ТТ 02.07.2012 22:00
В рамках проведення зйомок другого сезону програми “Україна чудес” до Тернополя завітала знімальна група «Нового каналу» на чолі з ілюзіоністами братами Софроновими.

Перший знімальний день брати Софронови провели на набережній Тернопільського ставу. Свідками їхнього дебютного фокусу стали тернопільські журналісти та міський голова Тернополя.

«Щиро вдячний «Новому каналу» та братам ілюзіоністам, що вибрали Тернопіль одним з міст, де проходить зйомка. Тернополю в розпалі літа доречно буде побачити подібне видовище, приємно, що про наше місто почують і через такий неординарний проект. Адже Тернопіль дійсно привабливий, тут є що показати. Радий співпраці з людьми, яким цікаве наше місто», – зазначив Сергій Надал.

Сергій Надал асистував ілюзіоністам та надав для трюку власний піджак.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.