Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нині – один із найганебніших днів у новітній історії суверенної України. На двадцять першому році незалежності нашої держави купка зрадників та покидьків ухвалила закон, який розпочинає найжорсткіший наступ на нашу рідну мову. Гнівом та обуренням відповість кожен свідомий українець на втілення у життя репресивної політики щодо української мови, а саме цим і є ухвалення Верховною Радою України Закону "Про засади державної мовної політики" №9073. Про це 3 липня 2012 року заявив голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда.

"Окупаційна влада, у всьому наслідуючи дії російського царату та совєцького тоталітарного режиму, поставила собі за мету знищити українську націю – відібрати нашу історію, культуру, віру, мову.

Доморощені запроданці та агенти "русскава міра", що комфортно почувають себе у Верховній Раді України, смачно хлебчуть від державного корита. Їм не до снаги модернізувати та реформувати державу, їм не до душі дбати про добробут народу. Вони сприймають українців як плебеїв, електоральну бездумну, німу масу. Їхня мета – остаточно змаргіналізувати націю, перетворити у безправну, безсловесну групу.

Ми не можемо допустити цього! Сьогодні кожен свідомий українець має виступити проти зрусифікованих, продажних політиків.

Звертаюсь до кожного представника провладних партій від Верховної Ради до базових органів місцевого самоврядування. Вашим кроком у відповідь 248 хохлам і москалям, що ухвалили репресивний закон, має стати спалення партійних квитків – вихід із антиукраїнських партій. Це в тому разі, якщо Ви самоідентифікуєте себе як українці. Якщо ж Вам комфортно серед цих хохлів та москалів, то ще ліпше Вам заживеться за межами української громади, української землі, української держави," ‒ заявив націоналіст.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.