Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

П’ятьох молодих хмельничанок оперативники Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ затримали за підозрою вчинення крадіжки грошей. Незаконно проникнувши до оселі сільської родини, зловмисниці поцупили дві тисячі американських доларів.
Як розповів начальник карного розшуку Теребовлянського райвідділу міліції Петро Чиряк, повідомлення про вчинення злочину надійшло до чергової частини із села Мшанець. Міліціонерам, що виїхали на місце злочину, потерпіла місцева мешканка розповіла, що невідомі жінки проникли до її хати, коли вона поралися на городі, і поцупили дві тисячі доларів. Жінка встигла запам’ятати, колір автівки, на якій пересувалися жінки, а також приблизно вказала на її марку.

Декілька хвилин знадобилося правоохоронцям, аби зібрати максимум інформації про підозрюваних і прийняти рішення ввести план перехоплення «Чері» сріблястого кольору.
Орієнтування теребовлянських колег отримали і чортківські співробітники автоінспекції. Саме вони зупинили розшукуваний транспортний засіб з повним екіпажем молодих хмельничанок.
Зі свідчень затриманих стало розуміло – об’єднувало їх не лише місце проживання – Шепетівка Хмельницької області, а й спільне заняття. По суті, молодиці, вік яких від 25 до 36 років, утримували себе та своїх дітей, (жодна не вказала, що має чоловіка), за рахунок чужих грошей. Схема збагачення проста – «екскурсувати» віддаленими населеними пунктами сусідніх областей та обкрадати безпечних селян.
Не відійшли зловмисниці від сценарію злодійства, коли занесло їх до Мшанця Теребовлянського району. Будинок потерпілих стоїть майже на окраїні, тож лиходійки швидко зметикували, що втікати у випадку, коли їх помітять, буде нескладно. З дороги придивилися, що господарі пораються на грядках. Зайшли на подвір’я і знову везіння – двері будинку незамкнені. В коридорі зловмисниці помітили жіночу сумочку. Фортунило неабияк. Саме в ній знайшли замотані в шкарпетці долари. Перераховувати не стали, бо й так було очевидно, що сума немала. От тільки непоміченими покинути чуже подвір’я не вийшло. Галас здійняла господиня.
Та далеко втекти з краденим не вдалося – дорогу перекрили міліціонери. До слова, одна зі зловмисниць уже має досвід у злодійських справах – була судима за вчинення крадіжок. Порушено кримінальну справу за статтею 185 (частина 3) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.