Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сесія Тернопільської обласної ради завершилась прийняттям 80-ма голосами звернення до Президента та Верховної Ради України з приводу законопроекту 9073 «Про засади державної мовної політики».
Заслухання звіту голови ОДА «Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області у 2011 році» вкотре перенесли за причиною відсутності останнього.
Слово взяв голова фракції ВО «Свобода» Олег Сиротюк, який повідомив, що борги структурних підрозділів ОДА з оплати комунальних послуг становлять понад 300 тисяч гривень, відтак спеціальна комісія рекомендує управлінню майна обласної ради ініціювати процес розірвання договору оренди з ОДА.
Не відкладаючи «в довгий ящик», по завершенні сесії частина депутатів від ВО «Свобода» та особливо небайдужі учасники акції попрямували до найвищої приймальні області. Голови ОДА там не застали, адже він, за словами свого заступника П.Гоча, бере участь у засіданні Кабінету Міністрів.
До «свободівців» вийшов Петро Гоч. Представники депутатського корпусу і виконавчої влади області мирно «обмінялись люб’язностями», під час якого назвали одне одного «хамами» і просили увімкнути кондиціонер, Гуманітарний заступник переконував «свободівців», що останнього у них просто нема по причині відсутності коштів, між тим кондиціонер мирно висів у кутку.
До активістів вийшов і керівник апарату ОДА Юрій Желіховський, який уважно вислухав претензії «свободівців», і, зробивши «круглі очі», запевнив, що борги ОДА за оплату комунальних послуг становлять 0 гривень за газ, 0 – за світло, 0 – за воду.
В.Стаюра оприлюднив цифри, які надало управління з експлуатації майнового комплексу. Борги на 1.07.2012 р. становлять6 експлуатаційні витрати – 214 тисяч, електроенергія – 12 тисячі, газ -11 тис., охорона – 66 тис.
Якийсь час з’ясовували, хто на чиї податки живе. Петро Гоч запевнив, що голова обласної ради Олексій Кайда з В.Хоптяном у приятельських стосунках, чим спровокував черговий напад реготу у «побратимів».
На прохання депутатського корпусу забезпечити телефонний зв’язок з В.Хоптяном його бойові заступники відповіли, що це неможливо. Між тим, у «свободівців» були дані, що очільник області перебуває на Тернопільщині, тож, кинулись по районах шукати горе-губернатора. Як поінформували у Заліщицькій районній раді, Хоптяна у них не було, натомість у районі, виявляється, перебуває Петро Гоч, який 5 хвилин тому стояв у приймальні.
Представники депутатського корпусу обіцяли дочекатись керівника краю, отже, приймальні не залишають. Як стало відомо, станом на 14.20 В.Хоптяна так і не розшукали. Цікаво, що в обласній держадміністрації нема світла, причини з’ясувати не можуть.
Додамо також, що за поведінкою «побратимів» біля приймальні В.Хоптяна стежать зо два десятки доблесних правоохоронців на чолі із незмінним заступником головного міліціянта області Василем Облещуком, повідомляє «Погляд»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.