Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цього разу будівельному олігарху довірили перлину міста.

За часів, коли в Тернополі керував Роман Заставний, підприємства  під керівництвом Василя Лило проводили реконструкції багатьох обєктів за бюджетні кошти. Варто нагадати тільки найбільші з них  - це і ремонтні роботи самої будівлі міської ради, і  реконструкція Тернопільського замку та Театрального майдану, облаштування полігону побутових відходів в селі Миролюбівка, на що «вбухали» сотні тисяч гривень і про який зара чомусь забули. До слова, при укладанні бруківки на майдані, пригадується, Василь Лило давав гарантію на неї на десятиліття, хоча вже за кілька міцсяців та плитка почала тріскатися і в деяких місцях її періодично замінюють.

Василь Лило, Тернопільський тиждень

За протекцією того ж таки Заставного добре йшли справи у «Тернопільбуд» і з виділенням для неї ділянок під комерційне будівництво та з введенням в експлуатацію житлових багатоповерхівок. Згодом, подейкують, між екс-мером і будівельним олігархом виникли протиріччя, і пан Лило навіть висував свою кандидатуру на посаду мера. Виграти не виграв, але певний відсоток голосів у Заставного все ж забрав. До речі, не виключено, що схожа передвиборча ситуація буде мати місце й цього року на мажоритарному окрузі в Тернополі.

З приходом до влади в Тернополі Сергія Надала бізнесу Василя Лило вже не було так комфортно, оскілька нова влада, так виглядає, «благоволить» іншому будівельнику – Ігорю Гуді і його «Креаторбуду». Та, схоже, «тертий горіх» Василь Лило зумів знайти підхід до чинної влади і тому знову отримує ласі шматки на певні роботи за рахунок бюджету. Днями стало відомо, що в рамках підготовки до чемпіонату світу з водомоторного спорту, який відбудетья вже менше як за два місяці у Тернополі, роботи з реконструкції ставу та його очистки, впорядкування набережної, яка зараз має вкрай непривабливий вигляд, виконуватиме фірма «Тернопільбуд», яка виграла відповідний тендер. Принаймні, про це говорять в управлінні ЖКГ. У тендерній пропозиції була заявлена сума на 10 млн грн.

Поки що ж в управлінні продовжують працювати над необхідними для проведення робіт документами.

"Тернопільський тиждень"

  набережна, Тернопільський став, Тернопільський тиждень  

   набережна, Тернопільський став, Тернопільський тиждень   

 

Коментарі  

 
+1 #1 злий 06.07.2012 13:58
заставний - лох, лило йому просто відстьогував від замовлень, тому й мав підряди, а потім на виборах він кинув ромця, і так тому й треба
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.