Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За скільки років у Тернополі будуть проїзди між будинками без ям, мер не знає.

У Тернополі з початку цього року капітально відремонтувалилишедва міжбудинкові проїзди на вулицях Братів Бойчуків, 9, та Симона Петлюри, 3. За попередніми підрахунками на ці роботи, затратили більше 400 тисяч гривень. На ремонт дворових доріг у бюджеті на цей рік передбачено 1 мільйон 300 тисяч гривень, а за ці гроші міська влада зможе зробити ще 6 із кількох сотень таких проїздів.

Очільник Тернополя Сергій Надал у свою чергу запевняє, що майже на кожній вулиці обласного центру є проблеми, тому роботи багато, а фінансування – нема.

Сергій Надал, міський голова: «Таких дворів, у яких потрібно робити ремонт, у Тернополі дуже багато. Але питання в тому, що ми обмежені в коштах. Реально на сьогоднішній день в бюджеті ми маємо поки що всього лиш 1 мільйон 300 тисяч гривень. На проведення ремонту складений перелік дворів, у яких потрібно в першу чергу провести ремонт».

Капітально відремонтують лише ті міжбудинкові проїзди, на які від мешканців міста надійшло найбільше скарг, каже Сергій Надал. Далі чекатимуть грошових надходжень. Тому за скільки років у Тернополі будуть проїзди без ямок та дірок, мер не знає.

Сергій Надал, міський голова: «Кожного року будем робити певну кількість доріг настільки, наскільки вистачить грошей».

Саме діри та вибоїни на дорогах біля житлових будинків найбільше турбують мешканців Тернополя. Люди скаржаться, що через ями та несанкціоноване паркування автомобілів взимку неможливо пройти, - повідомляє ІНТБ.

Окрім проїздів біля свої домівок, громада міста просить впорядкувати дитячі майданчики та встановити лавки біля кожного під’їзду.

Практично всі матеріали, які використовують комунальники під час ремонту прибудинкових доріг, привезені з інших міст України. Лише асфальт – тернопільський, розповідає директор комунального підприємства «Міськшляхрембуд» Володимир Малко.

Володимир Малко, директор КП «Міськшляхрембуд»: «Щоб зробити капітальний ремонт такого будинку, як на Петлюри, 3, потрібно орієнтовно 100 тонн асфальту, 60 тонн чорного щебеня, десь приблизно 247 метрів бордюру. Одна бригада протягом 10-12 днів проводить такий ремонт».

Володимир Малко запевняє, що після такого ремонту дорога залишатиметься в належному стані близько 10 років.

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #1 Василь 25.04.2011 09:09
Ще одна велика нездійсненна обіцянка Надала!!! Скільки можна обіцяти? Та зробіть хоч раз і прозвітуйте - ні обіцяють... Не віримо!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.