Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Версії прокуратури та ЗМІ різняться кардинально.

Знімальна група прибула до районного суду Чорткова Тернопільської області для запису інтерв’ю з суддею Квятковською Лідією Йосипівною в рамках журналістського розслідування ДТП, де суддя не вважала за потрібне запросити обидві сторони і експертів ДАІ, а сама прийняла рішення. Для довідки, в ДТП брали у часть два автомобілі: перший стояв, другий їхав. Так Лідія Йосипівна з кабінету змогла визначити, що винуватцем ДТП був водій припаркованого авто (є довідка, в якій фахівець ДАІ стверджує, що машина була припаркована на узбіччі без порушень), а водій, який виїхав на узбіччя і врізався в нерухоме авто, виявився невинним). Спершу Лідія Квятковська дала згоду на інтерв’ю, а в момент входу знімальної групи в робочий кабінет – покликала охорону суду. Охорона видворила оператора і намагалася відібрати камеру, а журналіста взагалі закрили в кабінеті судді. У кабінеті, де безліч документів і справ, Наталя – саме так звуть власкора програми “Надзвичайні новини” телеканалу ICTV, по телефону викликала міліцію. Прибула група відмовилася складати протокол, виправдовуючись «цікавим формулюванням»: «Ми не складаємо протоколи на суддів». Таку заяву зробив співробітник міліції. Зараз знімальна група у відділенні, дає свідчення. Їх як злочинців розвели в різні кабінети. Подробиці дивіться в найближчому випуску програми “Надзвичайні новини”, – повідомляє  FN. 

А от що з цього приводу говорять правохоронці:

Прокуратурою Чортківського району Тернопільської області проводиться перевірка за заявами журналістів телеканалу ICTV з приводу перешкоджання їм у здійсненні професійної діяльності та незаконного утримання в кабінеті судді Чортківського районного суду.

Встановлено, що 11 липня 2012 року в прокуратуру Чортківського району з місцевого райвідділу міліції надійшли матеріали за заявами двох журналістів: кореспондента та оператора телеканалу ICTVпро притягнення до кримінальної відповідальності однієї із суддів Чортківського районного суду та працівників судової міліції «Грифон». На думку журналістів, вказані службові особи 10 липня 2012 року перешкоджали їм у здійсненні професійної діяльності журналіста та незаконно утримували в кабінеті судді.

Попередньо встановлено, що 6 червня 2012 року суддя Чортківського райсуду прийняла рішення про закриття справи з приводу притягнення до адміністративної відповідальності одного із громадян за ст. 124 КУпАП через відсутність в його діях складу адмінправопорушення за фактом ДТП.
Інша сторона, будучи незадоволеною вказаним рішенням суду, звернулась до кореспондентів телеканалу ICTV для проведення журналістського розслідування.
10 липня 2012 року в Чортківському районному суді виник інцидент з участю вищеназваних осіб.

На даний час за вказаним фактом прокуратурою Чортківського району проводиться дослідча перевірка. Хід її проведення перебуває на контролі прокуратури області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.