Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Перебуваючи із робочою поїздкою на Збаражчині голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян завітав до домівки Бориса та Любові Томчук та вручив їм телетюнер.

«Виконуючи програму Президента України Віктора Януковича та Уряду я сьогодні вручаю Вам цей пристрій, який, переконаний, стане в нагоді Вашій сім’ї, дасть Вам та Вашим дітям можливість доступу до якісного телевізійного сигналу, аби Ви могли переглядати і місцеві, і загальноукраїнські телеканали», - сказав Валентин Хоптян.

Він також зазначив, що в Україні вже збудовано і працює мережа цифрового наземного ефірного телебачення.

Це означає, що тепер через звичайну антену можна дивитися безкоштовно понад 20, а незабаром – 32, українських телеканалів у високій цифровій якості зображення та звуку.
Для приймання цього сигналу необхідно між антеною та телевізором підключити спеціальний пристрій – телетюнер стандарту DVB-T2.

Разом із родиною Томчук голова ОДА пересвідчився у справності пристрою, підключеного до телевізора.

«Щиро вдячна представникам влади за турботу! – каже Любов Томчук. – Дійсно, якщо донедавна ми мали змогу переглядати на кімнатній антені лише вісім каналів, то тепер це більше двадцяти програм».

Нагадаємо,що 21 березня 2012 року Уряд прийняв постанову про забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Відповідно до цього документа безкоштовно можуть отримати телетюнер:

- інваліди першої та другої групи (в тому числі інваліди війни цих груп); інваліди війни третьої групи;
- особи, які виховують дитину-інваліда, за умови що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному забезпеченні;

- особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»;

- особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

Безкоштовне надання телетюнерів зазначеним категоріям громадян відбувається за правилом: один телетюнер – на одне житлове приміщення.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.