Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На даний час рівень води у Тернопільському міському водосховищі почав знижуватися. Нині висота води стала приблизно на метр меншою, оскільки її спускають. Роблять це для того, аби почистити береги та відремонтувати набережну.

Тернополяни переймаються, що через ці роботи виникає чимало незручностей. Для прикладу, можливий неприємний запах біля водойми, та зупинка роботи певних видів розваг та відпочинку (плавзасобів тощо).

Тернополянин Олег Базар,коментуючи відео на своєму каналі youtube, припустив, що тернопільський прогулянковий теплохід“Капітан Парій” не матиме змоги перевозити пасажирів близько одного місяця. Він вважає, що невідомо наразі і те, чи працюватиме великий теплохід, адже води стає все менше. Запевняє автор відео й про те, що після проведення ремонтних робіт, рівень води знову стане таким, як був. Повернеться вода на береги водойми, скоріш за все, не раніше середини серпня.

За коментарем стосовно роботи катерів, «Погляд» звернувся до Андрія Мастюха - директора КП «Тернопільелектротранс» . Адже саме цьому підприємству належать плавзасоби Тернополя.

-  Наразі ми ще ходимо, – сказав Андрій Павлович про роботу обох катерів, – і працюємо над тим, аби не припиняти роботу «Героя Танцорова» та «Капітана Парія». Звичайно, важко сказати, на скільки нам це вдасться, адже ми не знаємо, до якого рівня опуститься вода.

Директор КП «Тернопільелектротранс» жартує, що якшо залишиться лише русло, то тернополяни й самі зможуть ходити озером.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.