Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Капітального ремонту сходи палацу культури «Березіль» потребували давно, проте лише у рік, присвячений Лесю Курбасу на Тернопільщині, його вдалось розпочати. Проектом передбачено не лише реконструювати сходи, але й звузити їх втричі. По обидва боки від них облаштують тераси та сіті-лайти.Одночасно із ремонтом сходів проведуть реконструкцію даху.

Віктор, будівельник: «Тиждень ми знімали всі сходи, складали он бачите сюда і сюда. Ну, а тепер вирівнюємо площадку, сходи будуть поставлені другі, тільки вже третя частина буде сходи, а там буде зелене насадження з тої і з тої сторони буде зелене насадження»

Під час ремонтних робіт виявилося, що попередня конструкція, на якій стояли сходи, була ненадійною. Як наслідок – вони провалювались та помало з’їжджали вниз.

Сергій Надал, міський голова Тернополя: «Сходи будували ще в 77 році, тобто їм вже фактично 35 років. Вони є аварійні, небезпечні. Більше того, коли почали робити роботи виявили, що між сходами є реальні пустоти, які загрожують проваллям»

Віктор, будівельник: «Оцю арматуру ми в’яжемо тому, що тут грунт був насипний, погано було видно зроблено з самого початку і ці сходи потихенько з’їжджають”

Через це, сходи палацу культури терміново потребують додаткового укріплення та фінансування. Попередньо, на проведення ремонтних робіт з міського бюджету було виділено 540 тисяч гривень. Розрахованої фінансової підтримки від держави та області так і не отримали, тому з бюджету містапланують виділити ще 500 тисяч, щоб цього року таки повністю завершити ремонт сходів.

Олег Слободянюк, директор палацу культури «Березіль» ім. Леся Курбаса: «Виконання робіт в термін до 6 місяців. Підрядна організація, яка робить цей проект говорить, що кінця жовтня, до початку жовтня вони ці роботи закінчать при сприятливих погодних умовах і при наявності фінансування»

Євген, будівельник: «Так, ми вкладаємось. Матеріал є, все є, подають все є. Аби Бог дав здоров’я і щастя, як кажуть».

До розробки проекту сходів залучили товариство, яке займалося цим ще при будівництві палацу культури «Березіль». За словами Олега Слободянюка, лише вони знають усі тонкощі цієї ділянки і якнайкраще зможуть провести реконструкцію, повідомляє ІНТБ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.