Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До Шаргородського районного відділу міліції надійшла заява від 40-річної жительки с. Теклівка про те, що вночі з її обійстя викрали корову та ягня.

- Вже за годину працівники міліції виявили вкрадених домашніх тварин – в 20 кілометрах від села знайшли залишений злодієм автомобіль «ВАЗ 20101 , в салоні якого знаходилася викрадена корова та ягня, - повідомляє Анна Олійник з СЗГ УМВС України у Вінницькій області, пише УНІАН.

Міліціонери визволили ув’язнених в замалій для них автівці тварин та повернули власниці. Тим часом знайшли і злодія. Він в цей час писав заяву в міліцію в сусідньому Жмеринському районі про те, що в нього викрали автомобіль. У такий спосіб він намагався уникнути відповідальності.

- Зловмисник вночі викрав худобу в сусідньому районі та затяг її до власного авта, з якого повиймав сидіння, - каже виконуючий обов‘язки начальника Шаргородського райвідділу Василь Пендюра. - Злодій сподівався завезти викрадене до Жмеринського району, де проживав, та продати. Щоб не бути поміченим віз свою здобич польовими шляхами, втім, кілометрів за 20 зрозумів , що їхав у протилежному напрямку. При спробі розвернути машину, машина зіскочила у кювет і далі водій уже не міг зрушити її з місця.

Покинувши автівку та викрадених тварин напризволяще, чоловік подався додому попутками писати заяву про автовикрадення.

Втім, під тиском доказів швидко зізнався у скоєному.

За фактом крадіжки, скоєної з проникненням в приміщення порушено кримінальну справу. Чоловіку, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за угон автомобіля, загрожує до шести років ув’язнення.

   alt   


 


 


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.