Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міська влада має намір знову зробити парковки платними.

Рішення про відновлення в Тернополі платних парковок, прийняте нещодавно на сесії, у міській раді будуть переглядати. Про це заявив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міста Ігор Мединський. За його словами, рішення виявилося надто складним та відповідальним, і потребує доопрацювання. Ігор Мединський: «Це питання є десь надто таким відповідальним, складним, серйозним. Тому це питання буде внесено на чергову сесію міської ради. Відповідно,

буде затверджене положення про проведення конкурсу, буде проект, що стосується оголошення на проведення конкурсу, і, відповідно, буде проведений конкурс – будуть відібрані оператори, які здійснюватимуть цю роботу».

Тендер на визначення структури, яка займатиметься паркуванням у Тернополі, буде об’єктивним, – гарантує Ігор Мединський. Відповідно, в усіх його учасників – рівні шанси на перемогу.

Ігор Мединський: «І приватне підприємство, і комунальне підприємство – всі в рівних правах. І тоді, відповідно, я говорив, що буде розроблятися кошторис. Відповідно, будуть договірні умови, фінансові зобов’язання – і паркувальник буде виконувати всі свої функції».

Це ж підприємство, яке виграє конкурс, складатиме і розрахунки, за якими визначатимуть вартість паркування. Проте вже відомо, що ціна складатиметься з витрат на обслуговування самої парковки, нарахувань на зарплату її працівникам, придбання касових апаратів, сплат за використання земельної ділянки. Яка сума в результаті цього повинна надійти до міського бюджету, Ігор Мединський поки що не говорить. Адже ще невідомо, чи вдасться паркувальникам виконувати всі фінансові зобов’язання, які на них покладено, – каже начальник транспортного управління.

Проте, якою б не була ця ціна, не всі мешканці та гості Тернополя згідні платити за парковки.

Із поверненням у Тернопіль платних парковок, планують відновити і роботу евакуатора. Тим більше зараз, повідомив Ігор Мединський, це дозволено законодавством.

Загалом, безкоштовне паркування у Тернополі запровадили ще 1 березня 2010 року. Платними залишалися тільки парковки біля залізничного та автовокзалів. А за паркування тернополян перед супермаркетами кошти до бюджету сплачувала адміністрація торгового центру.

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.