Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

25 липня на колегії Тернопільської ОДА губернатор Валентин Хоптян озвучив прізвища трьох головів РДА, які працюють найгірше в області. Це – Кременецький, Шумський та Чортківський райони.

Валентин Хоптян вже невіть не знає, що робити з головю Кременецької РДА Ігорем Михальчуком, який вже давно не показує тієї роботи, яку голова ОДА вимагає, хоча з місяця в місяць обіцяє виправитися. Голові Шумької РДА Віктору Садовському губератор дав три місяці на виправлення ситуації в районі, інакше він ставитиме питання про його звільнення з посади. Теж були серйозні претензії до голови Чортківської РДА Ярослава Стеця. Його роботу губератор оцінив на незадовільно. По усіх цих чиновниках буде проведена перевірка, щодо відповідності займаним посадам. Бо, як зазначив Валентин Хоптян, якщо райони протягом великого періоду часу займають останні місця в соціально-економічній сфері, то, або керівники і їх підлеглі не на своїх місцях, або власне обласне керівницто розписується по цих людях у своїй безпорадності, повідомляє “Номер один”

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.