Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як вже відомо, до Тернополя повернувся такий собі Володимир Кухар, який позиціонує себе відомим політологом. Говорить він про причини свого приїзду дуже пафосно:

- Тернопіль, моє рідне місто. Прийняв таке рішення, бо зрозумів, що чекати порятунку нема від кого. Подолати хамство, владну сваволю, неповагу до людей можна тільки одним способом – взявши відповідальність у свої руки. Йду щоб довести, що і в політиці, і в сучасній виборчій кампанії можна чинити як належить і залишатися чесною людиною. Переконаний, що і від однієї людини, від кожного з нас залежить багато. Йду щоб зробити те, що зробили грузини з М. Саакашвілі. Щоб у нас зробити більше і краще! Побороти хабарництво і створити умови для вільного розвитку економіки можливо...

Нуі далі в тому ж дусі.

А ще пан Кухар запевняє, що “велика кількість біг-бордів з зображенням майбутніх кандидатів в нардепи на Тернопіллі, пояснюється тим, що політики акцентують увагу на частині виборчої кампанії, що не передбачає контакту з людьми”

Як на мене, то кандидати зловживають цією зовнішньою рекламою. Бо викупили площі за кілька місяців до початку виборів і людей їх зображення вже змучили, ― каже пан Кухар. ― Політики ж не планують йти до людей і щось їм пояснювати. Розрахунок такий – щоб була впізнаваність, і люди могли згадати відповідне прізвище в бюлетені.

Цікаво, що той, хто знає пана Володимира близько, зазначають, що він також не спішить “йти до людей”, бо у живому спілкуванні він, так би мовити, не ас. Більше того, як розуміє ТТ, Кухар взагалі на Тернопільщині буде опробовувати так звану “інтернет-компанію”. Свого часу вона була успішно примінена теперішнім президентом США Бараком Обамою.

Суть її полягає в максимальному використанні інтернет-ресурсів, різноманітних соціальних мереж тощо. При цьому не тратяться шалені гроші на візуальну рекламу на біг-бордах, сіті-лайтах, в друковних ЗМІ та на ТБ. Також при цьому мінімізовано безпосереднє спілкування з потенційними виборцями. Акцент, повторимося, робиться на присутності в соцмережах. Зважаючи на той факт, що у пана Кухара тільки в одній соцмережі понад пять тисяч “друзів”, можна не сумніватися, що він буде активно використовувати цей ресурс.

До слова, Водолодимр Кухар не є якимось унікальним в цьому плані. Цьогоріч подібним методом користуватимуться багато кандидатів у депутати фактично у всіх регіонах країни. Адже ті, хто знає специфіку передвиборних перегонів і розуміє перспективу використання інтернет-простору, переконані, що саме за цим майбутнє.

   Тернопіль, Володимир кухар, Тернопільський тиждень   

Ось така заява оприлюднена на особистому акаунті пана Володимира


 

Коментарі  

 
-1 #5 Галина 01.08.2012 23:51
тобі,людино,скі льки заплатили за цю писанину?
Цитувати
 
 
+2 #4 Олег 31.07.2012 23:57
В середньому передвиборна кампанія мажоритарника, з усіма реламами, біг-мордами та іншою гречкою, коштує 200 тис. доларів. Нехай всі йдуть в люди, користуються мережею, а гроші хай дадуть на лікування людей. Ви хіба не в курсі, що в Тернополі найдорожчі операції? Ті, що в Європі коштують до 1000, у нас сягають до 3500 доларів. Не вірите, то спитайте в тих, хто переніс інфаркт.
Цитувати
 
 
+1 #3 Олександра 29.07.2012 16:39
Молодець, так тримати, а через net, якраз добре залучати молодь, адже вона - майбутнє нації!!!
Цитувати
 
 
+1 #2 Антон 26.07.2012 15:59
круто, хоч хтось зрозумів і почне викорситовувати інтернет для власного піару, а тоінші динозаври від політики й далі викидають гроші на свої портрети в газетах друкованих, і потім опиняютьь як не в туалеті, то на смітнику
Цитувати
 
 
-1 #1 Igorr 26.07.2012 15:30
Стаття жахлива.. :-x
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.