Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Члени колегії облдержадміністрації заслухали звіт про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2012 року.

Як доповів начальник головного фінансового управління ОДА Ігор Пиріг, у першому півріччі 2012 року до загального фонду обласного бюджету надійшло власних доходів 104,3 млн гривень, виконання склало 101%.

У порівнянні з аналогічним періодом 2011 року власних доходів надійшло більше на 13,3 відсотка або на 12,3 млн гривень.

Податку на доходи фізичних осіб надійшло 91,7 млн гривень, плати за надання адміністративних послуг - 7,8 млн гривень, зборів та плат за спеціальне використання природних ресурсів - 3,2 млн гривень, податку на прибуток підприємств - 0,4 млн гривень.

Дотації вирівнювання з державного бюджету отримано 225,7 млн гривень, додаткових дотацій - 9,5 млн гривень.

Субвенцій з державного бюджету одержано по загальному фонду - 537,6 млн гривень, по спеціальному фонду - 7,3 млн гривень.

Видатки загального фонду обласного бюджету, без врахування трансфертів з державного бюджету, склали 366,9 млн гривень.

На утримання установ освіти спрямовано 166,5 млн гривень, охорони здоров’я - 150,8 млн гривень, соціального захисту - 12,1 млн гривень, культури та мистецтва - 22,9 млн гривень, фізичної культури і спорту - 6,1 млн гривень, молодіжної політики - 1,5 млн гривень, обласної ради - 2,3 млн гривень.

Видатки на заробітну плату з нарахуваннями склали 255,6 млн гривень, оплату за спожиті бюджетними установами енергоносії та інші комунальні послуги - 33,8 млн гривень, продукти харчування та медикаменти - 28,4 млн гривень, стипендії - 26 млн гривень.

Обласні програми профінансовано на 13,1 млн гривень.

Для оздоровлення дітей передбачено спрямувати з місцевих бюджетів - 4,8 млн гривень, за перше півріччя профінансовано 1,16 млн гривень, в тому числі 75 тис. гривень з обласного бюджету.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.