Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сміттєві війни в Тернополі не вщухають. Рішення виконавчого комітету міської ради, щодо усунення приватного підприємства «Катруб», яке надає послуги зі збирання та вивезення твердих побутових відходів з ринку, визнано незаконним.

Тарас Куйбіда, в. о. голови Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України: «Рішення адміністративної колегії Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнано антиконкурентними дії виконавчого комітету Тернопільської міської ради по прийняттю рішення № 2266 та зобов’язано виконком Тернопільської міської ради припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом скасування даного рішення»

Дивно, зізнається Тарас Куйбіда, але Тернопільська міська рада в свою чергу, оскаржила рішення адміністративної колегії обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України у господарському суді. Але очікування міських посадовців не виправдались.

Тарас Куйбіда: «Не дивно для відділення було, що суд першої інстанції підтримав позицію колегії територіального відділення, тому що наше рішення аргументувалося на букві закону на конкуренційному законодавстві і тут нічого особистого».

Натомість міська рада і це рішення оскаржила, звернувшись до Апеляційного суду.

Тарас Куйбіда: «Не можу стверджувати про рішення, яке винесе колегія Львівського апеляційного господарського суду, однак, якщо воно залишить в силі рішення тернопільського господарського суду, а рішення суду виноситься від імені України, воно згідно з Конституцією є обов’язковим до виконання на теренах всієї України, і дане рішення все ж таки прийдеться виконати Тернопільській міській раді»

Тарас Куйбіда зазначив, що в порівнянні з останніми роками, у дві тисячі дванадцятому правопорушення антиконкурентних дій органів влади та місцевого самоврядування щодо прав фізичних осіб і підприємств набули масового характеру.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.