Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Від злочинних дій підприємливого ділка збитків зазнало і комунальне підприємство.

Прокуратурою Теребовлянського району завершено досудове слідство та направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням керівника місцевого підприємства за ст. 364 та ст. 190 Кримінального кодексу України. Як повідомив прокурор Теребовлянського району Вадим Миронов, досудовим слідством встановлено, що підприємець, впродовж 2006-2008 років, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів чужим майном шляхом шахрайства на загальну суму понад 287 тисяч гривень. У матеріалах кримінальної справи задокументовано 6 епізодів злочинних схем шахрая.
Зокрема, у червні 2006 року керівник підприємства уклав з одним із банків два договори. Один – кредитний на одержання 80 800 гривень позики, а другий – застави трактора вартістю 90 000 грн. У подальшому, службовець зняв заставлений у банку трактор з обліку в інспекції державного технічного нагляду та продав його за 3 тисяч євро, внаслідок чого ухилився від повернення банку частини одержаного кредиту в сумі 31 050 грн. та сплати понад 10 тис. грн. відсотків за користування кредитом. У серпні 2007 року підприємець уклав з директором ТОВ угоду про ремонт екскаватора, однак взяті на себе зобов’язання навіть не планував виконувати. Шляхом шахрайства він заволодів і технікою, і 11-ма тисячами гривень, які призначалися на ремонт.
У квітні 2008 року спритник, уклавши угоду про придбання та ремонт екскаватора ще з одним підприємцем, заволодів його коштами в сумі 80 000 грн.
За аналогічною шахрайською схемою службовець цього ж року “кинув” на гроші ще двох підприємців, які також уклали з ним угоди на ремонт тракторів.
Від махінацій шахрая зазнав втрат і Почаївський комбінат комунальних підприємств. Останні уклали з підприємцем договір на ремонт трактора та перерахували на його рахунок 70 тисяч гривень.
Кримінальна справа надіслана до Теребовлянського райсуду, повідомляє прес-служба прокуратури області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.