Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Мажори» гасали в центрі міста і «косили» під Тайсона

У це важко повірити, але в XXI-му столітті у релігійному Тернополі на самий Великдень біля Катедрального собору тебе можуть побити і не подивитись, що ти відома і шанована людина. Саме такий випадок трапився 24 квітня ц.р. близько 21.00.

Біля магазину «Молоко», що в самому центрі Тернополя, поруч з Катедральним собором Непорочного Зачаття, на самий Великдень знахабнілі молодики на автомобілі «Ауді ТТ» почали гасати по вулиці Сагайдачного, від магазину «Молоко» в напрямку до пам’ятника Івану Франку і назад. Їхні дії відлякували людей так, що ті аж відскакували – хтось на квітник, хтось притискався до будинків та кіосків, що розташувалися обабіч.

Саме в цей час у центрі міста відпочивали двоє відомих тернопільських спортсменів, збірників України – біатлоніст, призер юніорського чемпіонату світу Олександр Починок та плавець, учасник двох Олімпійських ігор Олександр Волинець. Коли вони побачили те, що відбувається, то не могли бути сторонніми спостерігачами. Починок зробив «мажорам» (один з хуліганів – син відомої в Тернополі людини) зауваження, щоб хлопці припинили вакханалію у велике християнське свято. Останні цього, напевно, робити не збиралися і на очах у багатьох тернополян, які знаходилися поряд з Катедральним собором, спершу почали викрикувати, на кшталт: ми вас знаємо, ще одні собі спортсмени і т.п. (Волинець і Починок були в костюмах із символікою збірної України). А потім –  давай бити Починка, який втрутився у їхні неадекватні вчинки. Волинець спробував не допустити серйозної бійки, попросивши Починка сісти в салон його автомобіля «Мерседес». Однак і там хулігани, до яких підоспіли ще кілька їхніх колег на джипі, дістали тернопільського біатлоніста та завдали йому ще кілька серйозних стусанів. А один із дебоширів, невідомо для чого, навіть виліз на автівку і почав по ній скакати.

У підсумку відомий тернопільський біатлоніст Олександр Починок отримав травми вище середньої важкості. Спортсмену зламали ніс, у нього сильна гематома на правому оці (кажуть, пошкодили сітківку ока). І що викликає жах –  спортсменові відкусили вухо (лише коли Сашка привезли у нейрохірургію обласної лікарні, медики побачили відсутність частини вуха, яку згодом знайшли в салоні автомобіля).

Наразі керівник прес-служби обласної міліції Петро Колісник озвучив офіційну версію подій, які трапилися: «24 квітня на вулиці Й. Сліпого сталася бійка, про яку міліцію повідомив житель обласного центру. Одразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група. 32-річний тернополянин (1979 р. н.) отримав тілесні ушкодження з хуліганськими намірами. Незначно постраждала автівка «Мерседес». Щодо одного з винуватців бійки порушено кримінальну справу за ст. 296, ч. 2 «Хуліганство, вчинене групою осіб» (стаття тягне за собою обмеженням волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років – авт.). Вживаються заходи, проводиться досудове слідство».

Наразі журналістам «Номер один» не вдалося поспілкуватися з постраждалим, оскільки лікарі обмежують на час лікування його відвідини навіть правоохоронцям. За неофіційною версією батьки «мажорів» намагаються залагодити даний конфлікт. Однак чи вдасться очевидцям стерти з пам’яті те, що відбувалося, і де гарантія того, що завтра під колеса дорогих автівок синочків багатих людей не потраплять інші тернополяни.

 Андрій Кучерукк, газета «Номер один»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.