Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Об’єднати «Аляску» має тролейбус №8.

У перспективі мешканці мікрорайону «Аляска» зможуть користуватися екологічно чистим пасажирським транспортом – тролейбусами. Нині владними коридорами активно обговорюється питання спорудження контактної мережі вулицями В. Великого, Морозенка та Симоненка, тим самим вдасться закільцювати даний мікрорайон та на повну потужність використовувати маршрут №8.

– Сьогоднішній тролейбусний маршруту №8, який має кінцеву зупинку «вул. В.Великого» (в районі церкви Св. Петра), є лише дотичним до житлового густонаселеного масиву «Аляска», відповідно є незручним для людей і збитковим для підприємства, – розповів директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. – Але розуміємо, що цей мікрорайон потужно розростається, до того ж діючий маршрут з’єднує з Микулинецьким кладовищем  та тубдиспансером тощо, тому ми вважаємо, що «Аляска» – найперспективніший проект розвитку тролейбусної мережі у найближчий час.

Наразі, щоб встановити контактну мережу на вулицях В. Великого, Морозенка та Симоненка (контактні опори на вул. В. Великого вже змонтовані), за розрахунками фахівців КП «Тернопільелектротранс» в цінах на 2001 рік потрібно 3 млн. грн.

– Це дуже перспективний район для тролейбусного депо, до того ж розширення тролейбусного маршруту  №8 допомогло б місцевим жителям частково вирішити екологічні питання, адже поряд Об’їзна дорога, яка у недалекому майбутньому буде вкрай завантажена. Враховуючи те, що міська рада нещодавно прийняла програму реформування ЖКГ, у якій передбачено придбання 10 тролейбусів, що були у користуванні, ми змогли б без надзусиль з підсиленою матеріальною базою освоїти цей мікрорайон, – зазначив директор КП «Тернопільелектротранс».  

Враховують побажання дачників

Тернопільські тролейбусники вивчають побажання тернополян, які саме в цей весняний час масово виїжджають на обробіток дачних ділянок. А тому в найближчий час графіки руху кількох маршрутів тролейбусів будуть підлаштовані під приїзд приміських поїздів.

– Нині група працівників КП «Тернопільелектротранс», – стверджує директор підприємства Андрій Мастюх, – відстежує пасажиропотік на зупинці громадського транспорту «Залізничний вокзал». А тому, ймовірно, графік кількох маршрутів  відрегулюємо, щоб підлаштувати тролейбуси під приїзд приміських поїздів для забезпечення своєчасного і безперебійного перевезення пасажирів у напрямку спальних районів (БАМ, «Аляска», «Тинда»).

Натомість сьогодні, за словами Андрія Павловича, в будні від зупинки «Залізничний вокзал» маршрут №8 відправляється о 18.53 та 19.33, а 9-й маршрут – о 18.46, 19.00, 19.14, 19.28. Натоміть у вихідні маршрут №5 до залізничного вокзалу відправляється в напрямку БАМу о 18,37, 18.52, 19.08 та 19.38.

Окрім того, фахівці підприємства працюють над тим, щоб продовжити роботу маршруту №9 до 20-ї години. 

- Зараз вивчаємо можливість продовжити роботу тролейбуса №9 у вихідні, адже розуміємо, що у зв’язку з подорожчанням палива, багато тернополян почали користуватися саме приміськими поїздами, відповідно ми повинні їх по приїзду потягів на станцію «Тернопіль» оперативно розвести по домівках,  – резюмував Андрій Мастюх. 

Тролейбусники у пошуках логотипу

Профспілковий комітет КП «Тернопільелектротранс» та адміністрація проводять конкурс на кращий логотип підприємства.

Для участі в конкурсі запрошуються всі бажаючі. Автори трьох кращих логотипів отримають цінні призи від партнера конкурсу Інформаційно-аналітичного центру «III-тє тисячоліття» (м. Тернопіль). Конкурсні роботи приймаються з 1 травня до 1 вересня 2011 року за адресою: 46020, м. Тернопіль, вул. Тролейбусна, 7, КП «Тернопільелектротранс» (з поміткою: «На конкурс») або ж на електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Голова оргкомітету – керівник профспілкового комітету КП «Тернопільелектротранс» Микола Карпишин. За довідками звертайтеся: 43-62-88

Як зазначив директор КП “Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, даний конкурс проводиться з метою більшої впізнаваності підприємства та популяризації найбільш екологічно чистого  виду пасажирського транспорту серед мешканців Тернополя та його гостей

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.