Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні на Тернопільщині ховатимуть жертв страшної аварії в Польщі, а вчора в області був день жалоби за загиблими. Нагадаємо, в минулий понеділок рано вранці автобус з 10 заробітчанами врізався в поїзд, вижила тільки 21-річна Марійка Мазуркевич. У четвер родичі загиблих поїхали в Польщу за тілами і вчора повинні були привезти їх додому.

Тим часом у Польщі винуватцем аварії називають 30-річного водія Володимира Матисюка, в крові якого нібито знайшли 1,52 проміле алкоголю (це означає, що за пару годин до трагедії він міг випити приблизно пляшку горілки).

За словами прес-секретаря прокуратури Лодзі Кшиштофа Копиця, кількість спиртного в крові шофера перевищувало норму в 7,5 рази. У рідному селі водія багато хто не вірить в результати польської експертизи.

«Могли намутити, щоб не шукати справжню причину. Там неясно, чи вчасно загальмував машиніст поїзда. А Володя наш був непитущий, працьовитий і співав у церковному хорі », – каже земляк загиблого водія Богдан. У шофера будинку залишилися дружина і двоє дітей – 11-річний Саша і 2-місячна Віка. За словами вдови водія Тетяни, перед аварією вона бачила поганий сон, а їх малятко напередодні плакала всю ніч.

Нагадаємо, на кривавому з/д переїзді стоїть знак «Стоп», перед яким, за версією поліції, наш водій міг не пригальмувати, – пише Сегодня.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.