Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відповідь проста — через амбції Сергія Надала..?

В жовтні минулого року телеканал ІНТБ готував сюжет про те, що пропонує місцева влада оглянути туристам (ТТ також писав на цю тему в публікації Для туристів у Тернополі рекламують незрозумілі пам’ятки)
Тоді гостям міста на великому щиті за адресою бульвар Т.Шевченка, 23 пропонували, серед іншого, оглянути памятник О.Пушкіну, будинок культури "Залізничник", центральні вулиці міста взагалі були вказані неправильно, і, невідомо чому, одним з визначних місць влада називала центральний універмаг, а памятника С.Крушельницькій не було взагалі. Тоді у владних коридорах ходили чутки, ніби-то сам міський голова Сергій Надал наказав не рекламувати памятник великій співачці, оскільки його чітко асоціюють з екс-мером Романом Заставним.
Цього року, ситуація змінилася на краще. Серед 24 визначних місць Соломія таки знайшла своє місце, пропав памятник О.Пушкіну та будівля будинку культури "Залізничник". А от центральний універмаг, який є приватною структурою та не має жодної історичної цінності і далі пропонується як одне з визначних місць нашого міста. В міській раді натякають, що універмаг є відправною точкою, якщо хтось захоче подивитися на розрекламований "теплий" тротуар.
Єдина невідповідність, яку побачив наш фотограф, стосується музею політвязнів, який знаходиться в дворі споруди, левову частку якої займає управління житлово-комунального господарства міської ради. Власне, на фото показано будівлю УЖКГ, замість того, щоб додатково показати меморіальну дошку, яка і вказує на наявність музею в цьому будинку.
Та як би там не було, але приємно, що влада реагує на публікації ЗМІ та працює на задоволення потреб тернополян та гостей міста, а не задовольняє власні, часом хворобливі амбіції та фобії.

"Тернопільський тиждень"

 

 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.