Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки в обласному центрі тривають суперечки стосовно підняття вартості проїзду в транспорті до 2 грн. 50 коп., у Чорткові пішли ще далі. І, виявляється, це ”робиться в інтересах мешканців міста?”

Фактичний монополіст у сфері пасажирських перевезень у Чорткові,ТОВ «Чортківське АТП -16142», яким багато років керує Мирослав Притула, направив до місцевої влади клопотанняпро перегляд тарифів на послуги з перевезень у міському пасажирському транспорті, який працює у звичному режимі. У клопотанні, як повідомля ”Вісник правди”,зазначається : У зв’язку із значним підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали, автомобільні шини, акумулятори та запасні частини до вузлів і агрегатів рухомого складу, ростом мінімальної заробітної плати пасажира, яка на сьогодні складає 1,75 грн. до фактичних витрат за дані перевезення, ТОВ «Чортківське АТП -16142»  неспроможне забезпечувати функціонування міського пасажирського транспорту.

У зв’язку з обставинами що склалися, ТОВ «Чортківське АТП -16142»  просить переглянути тарифи на послуги міського пасажирського транспорту, який працює у звичному режимі руху.

Розрахункова вартість проїзду при рентабельності 10% складає 3,65 грн.

Розуміючи низький фінансовий стан населення міста, але враховуючи складність економічної ситуації підприємства, пропонуємо:

-від сьогодні встановити вартість проїзду – 2грн.50коп.;

-з 1 липня 2011 року – встановити вартість проїзду – 3 грн.

Зважаючи на громадську значимість порушеного клопотання, просимо мешканців міста висловити свої міркування та пропозиції з цього приводу та скерувати їх у письмовому вигляді до міської ради.

Сподіваємось, що новообране керівництво Чортківської міської ради, при прийнятті рішення по даному питанні керуватиметься інтересами жителів міста!!!

Ось так, виявляється це саме в інтересах мешканців Чорткова планується підвищити вартість проїзду!?

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.