Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про це, посилаючись на офіційну статистику, повідомив начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів ТМР Василь Хомінець.

Користь від ярмарків, безсумнівно, є, адже тернополяни можуть купити продукцію за зниженими цінами , але ще краще було, якби основу підприємців складали місцеві виробники. По-перше, від цього була б користь місцевому бюджету. З іншого боку - і покупці могли підтримати місцевих виробників, каже Василь Хомінець. На жаль, зараз більша частина представлених на ярмарках підприємців є виробники з районів, які відповідно «вимивають» кошти із обласного центру. Начальник управління пояснює низьку активність місцевих підприємців до участі в ярмарках у небажанні співпрацювати. Втім, міський голова Сергій Надал вважає, що виною усього є відсутність інформації та пропаганди.

Свідченням цього, вважає мер, є відсутність заяв на участь у літній торгівлі під час серпневих свят. За два тижні до Дня незалежності на адресу управління не надійшло жодної заяви. Більше того, за словами Василя Хомінця, підприємцям неодноразово пропонувалося скористатися дерев’яними будиночками, які після зими прибрали з Театрального майдану. Однак і у цьому випадку великими здобутками мерія похвалитися не може.

Загалом на соціально-економічний розвиток Тернополя від добровільних внесків фізичних та юридичних осіб, повідомляє “Номер один”, що здійснюють діяльність на об’єктах літньої торгівлі, за перше півріччя 2012 року надійшло понад 95 тисяч гривень. Внески від здійснення торгівлі в інших місцях, крім ринків, склали 143,405 тис. грн.

 

 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.