Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополянка у листі до міської ради зверталася із проханням допомогти у «війні» проти місцевої перукарні, яка діє у під’їзді житлового будинку.
- На підставі яких документів було захоплено приміщення “колясочної” на вул.Злуки, – пише тернополянка. – Це технічне приміщення використовується, як приватна перукарня без будь-яких вивісок, оформлення відповідних дозволів та, найцікавіше, з входом через сходову клітку загального користування.
Міська рада відповіла, що “приватному підприємству «Сонячне» надано в безоплатне користування до 31 грудня 2012 року нежитлове приміщення за адресою проспект Злуки 57, І під’їзд, 1 поверх для обслуговування ліфтового господарства в будинках, що перебувають на балансі ПП «Сонячне». Дане приміщення використовувалось за призначенням. З 28 квітня 2012 року приміщення за адресою проспект Злуки 57,1 під’їзд , 1 поверх не використовується та опломбоване, оскільки технічне обслуговування ліфтів здійснює ПП «Максима».”
Тернополянка просто обурена, адже влада сказала, що приміщення з 28.04.2012р. опломбоване.
- Ви кого дурите?, – пише тернополянка. – Опломбували його 7.08.2012 (позавчора) після мого, минулотижневого звернення. Прошу ще раз надати мені вичерпну відповідь на мої запитання, оскільки наступним моїм кроком буде звернення в прокуратуру не тільки на керівника ЖЕКу та працівників Управління Комунального Майна, але й на посадову особу, яка вчинила корупційні дії, розмістивши неправдиву інформацію на офіційному ресурсі органу місцевого самоврядування.
“Погляд”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.