Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ох, пане Ландяк .... 

Житлово-комунальна галузь позбулася керівників.  «ТТ» уже повідомляв тут, що заяву на звільнення з займаної посади написав начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Євген Бутин. Днями стало відомо, що таку ж заяву написали також перший заступник міського голови Петро Ландяк та його протеже Тарас Білоус, який в управління ЖКГ опікувався економічним напрямком.

Чутки з цього приводу ширилися Тернополем давно, коли ні Є.Бутин, ні П.Ландяк не прийшли на обов’язкову щотижневу нараду керівників галузі, яку, до речі, самі і мали проводити. 

Зараз головне питання, над яким думає міський голова Сергій Надал (при цьому перебуваючи за кордоном ), кому довірити галузь після пана Ландяка, який є не лише мудрим, але і хитрим. Якщо навіть він пішов, то хто ж захоче працювати після нього – питання поки що без відповіді.

Щодо посади начальника управління – то там ситуація простіша. Ми вже пророкували це крісло Ганні Муці, яку лобіюють на цю посаду директор КП «Міськшляхрембуд» Володимир Малко та колишній заступник міського голови Микола Марценюк (УНП). Проте з плином часу з’являються нові подробиці, за яких умов можна керувати житлово-комунальним господарством міста. 

Кажуть, що такого рівня посада, якщо на неї немає політичної фігури, коштує 40-50 тис. американських президентів, які можна «відбити» тим же ямковим ремонтом або участю в тендерах «під себе». Нагадаємо, що саме підприємство Володимира Малка капітально відремонтувало 2 двори і коштів залишилось ще на 5-6, які хтось та й має освоїти ще   цього року.

Ця ситуація нагадує майже українське прислів’я, яке колись озвучив відомий політик: хотіли як краще, а вийшло як завжди. Петро Ландяк, як головний ідеолог реформування галузі,виявився незатребуваним в свободівській міській раді, де пріоритетом стоїть наповнення партійної каси перед парламентськими виборами.

 

«ТТ»

Коментарі  

 
+5 #8 Редакція ТТ 09.05.2011 20:23
і знову ж таки - наші шановні читачі, в тому числі й під ніком "хе-хе", якщо ви вважаєте що ми якимось чином когось рекламуємо, навіть себе самих - не будьте нашими відвідувачами, не читайте нас, не заходьте на сайт "Тернопільський тиждень", адже в цьому плані все просто ми заснували наш проект не для "жовтої" журналістики, а для аналітики і публіцистики. А ці два напрямки передбачають інколи не зовсім точні прогнози чи судження, то будьмо толерантні, тим паче, що нашій інформації довіряють. про що свідчать передруки чи посилання як в електронних ЗМІ, так і в друкоаних. То ж давайте розвивати "ТТ" разом...
Цитувати
 
 
+3 #7 хе-хе 09.05.2011 13:33
Класно, з 6 коментарів, 5 - рекламні, а один — напіврекламний. Гарно працюєте...
Цитувати
 
 
+7 #6 саша 08.05.2011 00:28
ага, чуваки, попередньо "підписавшіся". якщо б таких в нашому нещасному тернополі було б хоча тисячу - наше місто б процвітало, без розмов...
Цитувати
 
 
+8 #5 Андрій 07.05.2011 21:13
дивно навіть в тернополі є чесні люди які не лізуть в гімно якою є партія свободи
Цитувати
 
 
+9 #4 Сергій 07.05.2011 20:55
щодня перечитую всі тернопільські сайти. тут пишуть правду і на випередження. молодці. так тримайте. особливо гострими і правдивими є матеріали Олекси Ярича - передавайте йому слова похвали
Цитувати
 
 
+9 #3 свободівець 07.05.2011 20:41
надал нікого не вижене сам, він просто зіццццццццццццц ц мер тернополя, до речі - якщо надал у відрядженні, чому не напишите де йог фінансова заступниця чарівна пані Вікторія?
Цитувати
 
 
+11 #2 Віктор 07.05.2011 17:48
цікаво хто наступний втиче з свободівської команди? Чи може Надал почне виганяти сам?
Цитувати
 
 
+10 #1 тернополянин 07.05.2011 17:32
починаю вам довіряти на рахунок інформації
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.