Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Після реєстрації кандидатів у депутати Центральною виборчою комісією розпочалися їх офіційні зустрічі із виборцями. Проте влада, принаймні в Тернопільській області, в північній частині краю, як нам стало відомо, відразу ж почала перешкоджати у цьому представникам опозиційних демократичних сил. Нагадаємо, по цьому окрузі балотуються в нардепи свободівець Головко, «ніби не регіонал» Муц, відверто провладний «парашутист» Клименко та інші.

Лише кандидати від влади мають необмежене поле для дій, незважаючи на те, що згідно з чинним законодавством представники органів місцевого самоврядування не мають права втручатися і впливати на виборчий процес у країні.

Надаючи можливість провладним кандидатам показати себе з найкращого боку, головам райдержадміністрацій, сільським та селищним головам даються прямі вказівки «зверху» допомагати у «розкрутці» потрібного кандидата, не даючи можливості донести свою точку зору, своє бачення ситуації та розв’язання проблем, кандидатам, котрі відкрито заявляють, що ніколи не вступлять у змову з Партією Регіонів.

Вже на старті виборчої кампанії у нашій області зафіксовано випадки зривів зустрічей кандидатів у депутати від демократичних сил. Під приводом термінових нарад, делегованих колегій, сільські голови пізнім телефонним дзвінком викликаються у район, тому змушені відміняти зустрічі з кандидатом від непровладної політичної сили. Чи не є це пряме застосування адмінресурсу? І якщо таке відбувається на початку виборчої кампанії, то чого чекати у її розпалі?                    

Тернопільський тиждень нагадує кандидатам та їхнім представникам і працівникам виборчих штабів – якщо ви стали свідками протизаконних дій, одразу ж повідомляйте ЗМІ, правоохоронні органи (вони, найвірогідніше, й не допоможуть, але хоча б добивайтеся, щоб такі факти вони ЗАФІКСУВАЛИ - прим.ТТ), представникам громадських організацій, які контролюють передвиборний процес. Контакти контролюючих інституцій в Тернопільській області можна відшукати в мережі інтернет, газетах тощо.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.