Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ну от ТТ часто закидають, що ми начебто інколи безпідставно критикуємо діючу в Тернополі свободівську владу. Але скажіть будь-ласка — як цю владу не критикувати, коли вона навіть в дрібницях свідомо вводить в оману громадян. А якщо дурить несвідомо, то гріш ціна деяким чиновникам, які верзуть речі, які потім самі ж публікують на офіційному сайті. Хоча згодом самі собі ж суперечать.

Ну от і сьогодні “вспливла” інформація з фотографією, опублікована в особистому акаунті соцмережі керівника прес-служби Тернопільської міськради Катерини Калуш під заголовком:

У Тернополі запрацював новий фонтан "Спогад" на озері острівка "Чайка"

  

І світлина дійсно гарного водограю

  

Хтось скаже — ну і що тут такого? Класно, новий водограй є. Ага. А 1 серпня цього ж року на сайті міськради була інша інформація, яку наводимо нижче:

У місті планують відновити роботу фонтану «Спогад», який сьогодні знаходиться у Тернопільському ставі. Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету 1 серпня. На відновлення водограю мають намір витратити 40 тисяч гривень.

«В минулому році фонтан «Спогад» був безкоштовно переданий фірмою «Київстар» на баланс КП «Тернопільводоканал», - розповідає Микола Лесів, заступник начальника управління ЖКГ. - На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про виділення 40 тисяч гривень для проведення ремонтних робіт фонтану «Спогад».

В управлінні ЖКГ відзначають, що спершу зроблять технічний огляд фонтану.

«Водограй працює, але ми хочемо його відремонтувати, вдосконалити, – відзначає пан Лесів. – Знаю точно, що у механізмі треба посіяти форсунку. І уже до Дня Незалежності ми маємо відкрити відрекоструйований фонтан».

        

Як ми розуміємо, під колишньою назвою фонтан "Київстар" тернополянам відомий цей:

          

А тому задайтеся питанням — в Тернополі два фонтани з однією назвою? Чи хтось з вищеназваних чиновників не розуміє, про який фонтан з якою назвою говорить?

Бо напевне є велика різниця між фонтаном “Київстар”, який знаходиться на плесі ставу буля Надставної церкви і дійсно є робочим, і про який говорив пан Лесів, називаючи його “Спогад” та водограєм, про який пише Катерина Калуш у соцмережі, також називаючи його “Спогад”. Чи чиновники думають, що тернополяни тупі й не звертають увагу на такі речі? На які, до слова, витратили 40 тисяч гривень бюджетних коштів. Щоправда, тепер не зрозуміло, на ремонт якого фонтану пішли ці гроші. Висновки робіть самі...

Тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+1 #4 читач 19.08.2012 16:28
десь читав, після цієї публікації, що нібито один фонтан перенесли на місце іншого. Але навіть якщо це і так, то чому тіж чиновники на це не вказують, К.Калуш просто зазначає що запрацював Спогад, а Лесів взагалі ні слова про перенесення не казав, судячи з копій сайтів. То таким чиновникам, як і написали журналісти, дійсно гріш ціна, бо вони думають що люди самі мають догадуватися про всьо, і забувають керовніки, о справжні писаки - вониж дотошні, і доколупаються до всього, де влада хоч навіть думає тільки збрехати. але така вже в алад в місті, що тільки й брешуть нам
Цитувати
 
 
+1 #3 Антон 17.08.2012 19:43
в попопіць таких чинуш, які не сображають що триндять, ату їх, ату...
Цитувати
 
 
+1 #2 тернополянин 17.08.2012 17:00
біля "Чайки" фонтан і був, до нього кріпили катамарни, то калуш і сказала що його відкрили, але чи він спогад називався - то незнаю
Цитувати
 
 
+2 #1 Рая 17.08.2012 16:56
це Катя лопохнулася з назвою:) отака в нас прес-служба...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.