Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала партійний список Української національної асамблеї.

Це – точно найпомітніша подія суботи, 18 серпня. Адже список цієї партії очолює лідер організації Юрій-Богдан Шухевич - онук головнокомандуючого Української повстанської армії (УПА) Романа Шухевича. Усього у переліку було 169 кандидатів, але зареєстрували лише 115.

До слова, ЦВК "під завісу" зареєструвала 11 самовисуванців. Нагадаємо, ми вже сьогодні писали, що 18 серпня завершилася процедура реєстрації кандидатів у нардепи, повідомляє “20 хвилин”

Отже, округ №166. Центр – у Теребовлі. ОВО включає повністю: Бучацький, Гусятинський, Монастириський, Теребовлянський райони. Кількість виборчих дільниць – 270. Орієнтовно на дільниці прийдуть 175509 виборців. Кількість зареєстрованих кандидатів – лише вісім. Тобто з усіх виборчих округів Тернопілля цей привабив найменше охочих. Причому п’ятеро з них - партійні висуванці.

Припускаємо, що багато виборців здивуються інформації, яка є в біографічних даних кандидатів. Так, у Тернополі проживають не лише нардепи Стойко, Джоджик і Муц, про яких знають усі, а й Андрій Давиденко!? Про те, що в Україні є партія "Об’єднані ліві і селяни", теж напевно досі мало хто чув. Натомість ім'я Надія Хоптян, як кажуть, на слуху. Чутки про те, що дружина губернатора Тернопілля хоче мандат нардепа, ширилися давненько. Наразі дивують дві речі: член Партії регіонів йде на вибори самовисуванням і проживає… у Києві.

До речі, наймолодшим серед кандидатів є регіонал Іван Кісь – нині депутат облради. Найстарший серед "воїнів" округу №166 - Роман Півторак (1957 р. н.).

Інформація про всіх зареєстрованих кандидатів-мажоритарників (на 18.08.2012 р.)

1. Михайло Володимирович Апостол

Народився 1 сiчня 1961 р. у с. Ласківці Теребовлянського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова фермерського господарства "Апостол", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає у с. Ласківці Теребовлянського району, судимостей не має.

Суб’єкт висування – ВО "Батьківщина".

2. Андрій Анатолійович Давиденко

Народився 3 жовтня 1976 р. у Тернополі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член Української Народної Партії, проживає у Тернополі, судимостей не має. Самовисування.

3. Іван Іванович Кісь

Народився 13 серпня 1984 р. у смт Гусятин Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, приватний підприємець, член Партії регіонів, проживає у Тернополі, судимостей не має.

Суб’єкт висування – Партія регіонів.

4. Микола Володимирович Люшняк

Народився 8 лютого 1974 р. у Бережанах Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор ТОВ "Галич Агро-Стек", член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в с. Петриків Тернопільського району, судимостей не має.

Суб’єкт висування – Політична партія "УДАР".

5. Роман Євстахійович Півторак (на світлині)

  alt  (Нагадаємо, такому собі колишньому директорові ВПУ №4 Романові Півтораку інкримінують цілу низку фінансових порушень, корупцію, експлуатацію дітей і навіть створення злочинної групи, з поміж іншого.

Він був затриманий, згодом відпущений під заставу у сотню тисяч гривень і наразі очікує своєї подальшої долі, яку визначатиме наш "найсправедливіший" суд - прим.ТТ) 

Народився 12 жовтня 1957 р. у с. Соколів Теребовлянського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор ПМП "РОМС-К", член Партії "Об’єднані ліві і селяни", проживає у Тернополі, судимостей не має.

Суб’єкт висування – партія "Об’єднані ліві і селяни".

6. Михайло Дмитрович Савчук

Народився 17 листопада 1964 р. у с. Лазещина Рахівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, Гусятинський селищний голова, член політичної партії Народний Рух України, проживає у Гусятині Тернопільської області, судимостей не має. Самовисування.

7. Тетяна Іванівна Стецюк

Народилася 22 квiтня 1965 р. у Монастириській Тернопільської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, вчитель Монастириської загальноосвітньої школи, член Комуністичної партії України, проживає у Монастириській, судимостей не має.

Суб’єкт висування – Комуністична партія України.

8. Надія Андріївна Хоптян

Народилася 3 жовтня 1959 р. у с. Плесецьке Васильківського району Київської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова Гусятинської райради, член Партії регіонів, проживає у Києві, судимостей не має. Самовисування

 

Коментарі  

 
-1 #2 Ольга Трохмимівна 25.08.2012 12:57
На нари падлюку!!! сухарі сушити. Де органи відповідних структур дивляться??
Цитувати
 
 
0 #1 голос народу 23.08.2012 20:43
слова"такому собі"не зовсім коректно вживати до п.Півторака. А заклад, при його керуванні, був у числі перших в Україні, а зараз по вухах в боргах...Тож перемоги Вам п. Півторак
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.