Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Піаряться навіть так...

Свободівці - міський голова Тернополя Сергій Надал, голова облради Олексій Кайда, який є і кандидатом  в нардепи від нашого міста, їхній партійний бос Олег Тягнибок, а також ще кілька тернополян та гостей міста взяли участь у вчорашньому запливі через Тернопільський став. Під прицілами фотокамер вони не тільки пливли, а й радо демонстрували себе глядачам...

alt

На відміну від Тягнибока і Кайди, Надалу немає чого соромитися, закриваючи при цьому обличчя...

 alt 

Голова Тернопільської облради про всяк випадок прикривається рушником  з символікою ВО "Свобода"...

  alt  

Пан міський голова Тернополя вже, порелаксувавши, йде на берег...

   alt   

Сергій Надал саме релаксує...

    alt    

Але про шорти з партійною символікою також не забуває - глядачі мають знати, чиї вони, наші "герої"...

     alt     

"Як я зумів перемогти?..."

      alt      

"Бо я ..."

      alt      

"... я завжди перемагаю і  в центрі уваги"

Фото з  “Погляд”, ltdaily.info та офіційного сайту Тернопільської міськради. Коментарі - ТТ:)

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #9 чмс 08.09.2012 18:08
там вопшето в Кайди не шорти)) а рушник)) В Надала теж. В нього шорти-труси - з Адідасом. А лише рушник з лого свободи. Втправте, ТТ ;)
Цитувати
 
 
+3 #8 ред. ТТ 25.08.2012 01:56
і в продовження теми -
А те, що дехто думає про політиків, яким ми тіпа належимо/Тільки вже може будуть якісь інші версії того кому належить ТТ? Бо якось смішно про того заставного, барнів, юриків таінших з цієї політсили чути. Ну чесно - давайте інші версії. Бо вже дійсно задумоємося - може то до заставного звернутися щоб почав нам платити за те, що багато хто думає, що це його сайт? Ей, пане екс-мер Тернополя, зголосіться? Але нам гроші не платіть, а натомість - дайте у фонд кайди тисячу - другу, ви ж з ним начебто одна опоЗІЦІя? Поможіть побратиму, і будете, може поруч сидіти:) в ВРУ мається на увазі:)
Цитувати
 
 
+2 #7 ред. ТТ 25.08.2012 01:55
не вспіваємо ми написати щось таке, де немає хвальби свободі і кайді - як зразу завалють нашу адмінку коментами, наведеними нижче. Такі у них прихильники, значить, а наші недруги, хоча, здавалося б - нічого такого цього разу не написали. Але людей "плющить". Можливо комусь цікаво (до колег з сайтів звертаємося)- то айпішка нашого активного прихильника свободівців статична і має такий вигляд IP: 83.147.83.46 ) ну прямо людина ночі не спить а валить коментами.
А ми повторимося - цензури в нас, коли це не ображає читачів нашого сайту і нас самих - НЕМАЄ, а також коли немає лайки. А так - хочете - можете хоч поезію на честь своїх кумирів писати в коментраях - все пропускаємо.
Цитувати
 
 
-4 #6 ribelle 25.08.2012 00:50
якшо не публікуєте-то може пояснете чому?
Цитувати
 
 
-4 #5 ribelle 25.08.2012 00:47
а ромцьо крім зади лизати на шось здатен?
Цитувати
 
 
-4 #4 ribelle 25.08.2012 00:45
ну тка що маєте сказати-мудератури
Цитувати
 
 
-3 #3 ribelle 25.08.2012 00:40
скоти продажні-іуди
Цитувати
 
 
-1 #2 ribelleribelle 25.08.2012 00:39
та не опоблікуєте ви-мразі продажні
Цитувати
 
 
-2 #1 ribelle 25.08.2012 00:38
от цікаво-за скільки срібників ви продалися ромцьові засраному?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.