Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   У пятницю головною “фішкою дня” у Тернополі, як можна зрозуміти з інформації в інтернет-ЗМі Тернопільщини, була одна подія. Яку сайти подали по-різному. Кому вірити - судити не беремося. Читайте самі й висновки робіть також самі, шановні читачі. Отже, мова йде про перепливання Тернопільського ставу політиками, яке мало місце того дня (фоторепортаж про те, як учасники цього “дійства” радо позували фотографам у напівоголеному вигляді, можна перглянути в статті Свободівські “бонзи” в Тернополі продемонстрували себе у всій напівоголеній “красі” (фото - колег, а коментарі, звісно, ТТ:)

 

Надал приплив першим, а Кайда став “Секс-символом Тернопільського озера -2012″

Сьогодні Тернопіль  ну просто «розпирало» на різноманітні заходи, з нагоди  річниці незалежності України. На Театральному майдані грали в шахи, в парку Шевченка співали та годували борщем задарма. А на Тернопільському ставі розминались і готувались до завтрашніх змагань з водомоторних видів спорту спортсмени. Та затьмарили усіх все ж голі політики, які сьогодні  наважились переплисти озеро.

Олексій Кайда (голова облради Тернополя), мер міста Сергій Надал та їх «партійний батько» Олег Тягнибок – таке от «свободівське» тріо підкоряло глибини перлини Тернополя.

Звичайно, публічно ставок ніхто не робив, але враховуючи досвід Тягнибока, який  минулоріч підкорив сам Дніпро, лідер вирізнявся одразу. Хоча Надал теж не «пальцем роблений», активно займається спортом у вільний від політики час.   Щодо Кайди, то судячи з фізичного вигляду, а він підкреслю, далеко без «трудового мозоля», чи ж бо пуза, то й голова облради тишком-нишком тягає штангу. Отже, шанси у всіх рівні

Окрім політиків в запливі брали участь прості жителі Тернополя. Для цього їм було варто лише пройти невеличку медичну перевірку. Бажаючих зібралось чимало, воно й не дивно, хто не хоче переплюнути свого мера. Та далеко не всім «дуель» дозволило здоров’я, не потрапив до числа плавців і Павло Федик, депутат облради, який за чутками прийшов на острівець кохання з ножем і заклято хотів помірятись силами з Кайдою. Либонь, ну вже дуже допік Олексій Петрович  депутату.

Розпочати мали об 18:00. Надал, як господар міста явився перши, за ним і Кайда. Тягнибок ж трохи запізнився.
Політиків, до речі, теж перевіряли на «придатність»: міряли тиск, серцебиття. На щастя, жодних відхилень не знайшли, а отже пора у воду.

Спочатку пливли трійцею, дружно, а потім Тягнибок відбився від «зграї», вибрав інший маршрут, Кайда теж пішов своїм шляхом, а Надал, довго не сумуючи, «підчепив» двох плавців і з ними прямував до берега, до перемоги. І таки переміг, з великим відривом від решти першим ступив на сушу. За ним чередою Тягнибок. А от Кайду довелось ще почекати, не дарма він перед запливом попередив, що боїться місцевих русалок, либонь спокусили Олексія Петровича, а він і не встояв.

Оцінивши своїм «жіночим» оком оголених політиків, попри чесно здобуте перше місце мера, та досвід у перепливанні водойм Тягнибока, редакція «Львів Тернопіль ЩоДенно» присуджує номінацію «Секс-символ Тернопільського ставу 2012» Кайді – за «кубики» та флірт з русалками.

То ми, звісно жартуємо. Головне, що ніхто не загубився в глибинах ставу, всі живі-здорові дісталися берега. Все ж сьогодні День незалежності України. Фективне воно, чи ні – вирішуйте кожен сам для себе. Ми ж на останок скажемо «Слава Україні!Слава нації!»

Так пише портал ltdaily.info (власником якого, до слова, як це не дивно, є один з тернопільських депутатів-свободівців - прим.ТТ)

Як УДАРівці Максимова перемогли Кайду з Тягнибоком і Надалом

24 серпня з нагоди Дня незалежності та за ініціативи міського голови Тернополя Сергія Надала відбувся заплив через став, у якому планово брали участь сам мер, лідер “Свободи” Олег Тягнибок, голова обласної ради Олексій Кайда та їхні прихильники. Партія “УДАР”, яка активно пропагує здоровий спосіб життя, не могла залишитися осторонь цієї події, а тому четверо тернополян-”ударівців”, у тому числі й довірена особа кандидата у народні депутати Віталія Максимова Олександр Волинець, приєдналися до учасників запливу. Вітаємо наших переможців! Члени “УДАРу” Ільченко, Юрчак та Савіцький першими подолали відстань від острівця кохання до причалу коло ресторану “Хутір”. Олександр Волинець із братом вибороли четверте-п’яте місця, хоча, як зізнався Олександр, йому, як чемпіону Європи із плавання зумисне не хотілося демонструвати свої професійні переваги у цьому виді спорту – у запливі він взяв участь швидше задля цікавості та можливості переплисти став разом із однодумцями. Після “ударівців” до причалу доплив міський голова Сергій Надал, опісля – Олег Тягнибок і третім зі “свободівців” – Олексій Кайда.

Так висвітлив цю подію сайт Про все

Надал, Тягнибок та Кайда перепливли Тернопільський став. Надал найшвидший

В честь Дня незалежності України міський голова Сергій Надал, голова олбради Олексій Кайда та Олег Тягнибок разом з всіма охочими тернополянами переплили Тернопільський став. Спершу у всіх них виміряли тиск і лишень після цього дозволили брати участь у запливі. За словами Олега Тягнибока, така акція для його політичної сили є вже традиційною. Минулого року вони успішно переплили Дніпро. Цього року вирішили спробувати свої сили на славнозвісній водоймі файного міста. Цей захід є дуже символічним, адже дозволяє усвідомити, наскільки важко далося нашим предкам здобуття незалежності України, та додає енергії та нових сил. А Сергій Надал зазначив, що хоче раз і назавжди зламати стереотип, що Тернопільське озеро небезпечне і непридатне для купання, пише “Погляд”

На тернопільському ставі потопельник. Спортсменам заборонили плисти з владою

22-річний хлопець втопився в Тернопільському ставі по обіді 24 серпня. Про потопельника неофіційно говорили чиновники під час запливу через Тернопільський став. Факт гибелі хлопця ДОБІ  підтвердив речник МНС в Тернопільській області Ігор Невінський.

Хлопець втопився в місці, де купатися заборонено, на так званому пляжі „Циганка”. Це мешканець Тернополя, йому 22 роки. Жодного відношення до Чемпіонату світу з водно-моторного спорту він не має, ― заявив Невінський. В звязку з трагічним випадком, організатори вжили посилених заходів безпеки під час запливу через став. Перед стартом учасникам міряли тиск, в кого був поза межами норми – не допускали. Так само плисти заборонили неповнолітнім спортсменам-плавцям з спортивної школи, яких попередньо запросили сюди.

Сергій Надал першим переплив Тернопільське озеро у День Незалежності

Заплив через Тернопільське озеро за участю відомих осіб провели у Тернополі у День Незалежності. Загалом участь в неординарному заході взяли дев'ятеро осіб. Серед них — міський голова Тернополя Сергій Надал, голова облради Олексій Кайда та лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

Стартували з “острівка закоханих”. При старті температура води в озері сягала позначки 21 градус. Усі учасник пройшли попередньо медичний огляд, адже їм довелося подолати чималу відстань. Мета запливу — перепливти на інший берег ставу в День Незалежності.

За словами міського голови, це символічний заплив, який символізує боротьбу за свободу на 21-му році Незалежності. Крім того, це своєрідний доказ того, що в Тернопільському озері після очищення можна плавати і гарно відпочивати.

Цього року ми очистили озеро. Вперше за багато років вода в ньому придатна для купання. Проведені роботи з ремонту Набережної та очищено узбережжя ставу, - зауважив Сергій Надал. - Традиційно в Києві відбувається заплив по Дніпру. На це дається 20 хвилин. В Тернополі це перший заплив. До участі у ньому ми закликали всіх охочих. Переконаний, що він стане традиційним».

Перепливли озеро учасники запливу менш як за 15 хвилин. Очільник міста подолав відстань першим, Другу переможну сходинку посів Олег Тягнибок, третім на берег ступив Олексій Кайда, пише офіційний сайт Тернопільської міськради

                        

Надал плив собі сам...

Коментарі  

 
+1 #3 моська 25.08.2012 12:30
та нє, як я поняла розбіжності є - бо в провсе пише, що виграли ударівці, напевне то мається на увазі, але саме смачніше написали дівчата з лтд, мені сподобалося:) :roll:
Цитувати
 
 
+1 #2 fdd 25.08.2012 10:50
читати не осилю. многа букв а в чом, собствєнно суперечності в екстах різних видань? начі всі написали так як було
Цитувати
 
 
+1 #1 Зінько 25.08.2012 08:05
йой,не смішіт мене! ЛТдейлі - сайт,який роблять студенти, навіщо ж бобкові переплачувати! Недавно до мене в соц. мережі,написала .якоби гол.редакторка з проханням бути у них журналістом,за інерцією спитав про гроші, сказала,що вних нічого і нікому не платять. Розсміявся зі щастя! :lol: :D
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.