Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До яких піар-ходів тільки не вдаються кандидати в нардепи на Тернопільщині, щоб привернути до себе увагу своїх потенційних виборців. При цьому не гребують вони навіть повторювати те, що до них вже зробили інші шукачі “депутатського щастя” з інших політичних сил. От і молодий політик, який встиг попрацювати в часи Ющенко при владі на посаді голови Бучацької РДА, а зараз рекламує себе і виробника місцевого пива, де працює гендиректором, пішов цим шляхом.

В газеті “20 хвилин” була опублікована на правах реклами, що свідчить про оплаченість агітаційного матеріалу, стаття під заголовком Комуніст Симоненко може програти тернополянину 1 мільйон гривень (на правах реклами)

Зокрема, в цій публікації йшлося про те, що кандидат в народні депутати України Тарас Пастух, яки балотується по одномандатному окрузі в Тернополі від УНП, звернувся з позовом до лідера комуністів Петра Симоненка, в якому вимагає спростувати відомості, поширені веб-сайтом Комуністичної партії України та тиражовані низкою ЗМІ.

Не забув кандидат Пастух також повідомити, що він обіцяє стягнені з товариша Симоненка один мільйон гривень направити на виплату допомог репресованим, які постраждали від людиноненависного комуністичного режиму.

Окрім того, пан Пастух пообіцяв на першому ж судовому засіданні подарувати комуністу Симоненку підручник з історії України за 11 клас.

Додатково кандидат написав заяву до Служби безпеки України з вимогою порушити кримінальну справу проти голови Комуністичної партії України Петра Симоненка за умисні дії, спрямовані на розпалення національної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності.

До слова, і Пастух, і Петровський є депутатами Тернопільської облради і сидять в сесійній залі, коли присутні на пленарних засіданнях, майже поруч. То може вони “зметикували на двох” такий піар-крок. Чи все таки має місце банальний плагіат з чиєїсь сторони?

Нагадаємо, Тернопільський тиждень писав кілька днів тому про схожу ініціативу від Володимира Петровського в статті Кандидат в нардепи від УДАРу на Тернопільщині подав в суд на комуніста Симоненка 

Тернопільський тиждень

    alt    


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.