Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А містом керує ... Заставний?

Те, що в рядах свободівців після їхнього приходу до влади, почалися внутрішньо-партійні чвари - вже не є секретом. 

Приміром, так зване "бізнес"-крило цієї партії на Тернопіллі (з поміж інших сюди  зараховують знаючі люди депутатів міськради панів Гладкого, Напору, Фартушняка та інших) - діє тихенько, без зайвого шуму проштовхуючи лоббістські рішення та "тихою сапою" наповнює партійну та власну кишені. 

Крило "ідейних" (як от Головко, Сиротюк) повністю усунуте від прийняття рішення. Про це опосередковано свідчить переобрання незмінного до цього часу керівника обласної "Свободи" Олега Сиротюка. Його наступником став голова обласної ради Олексій Кайда, якого ще донедавна називали "зайдою", натякаючи на запорізьке походження та службову міграцію з Львівщини. До речі, експерти зазначають, що концентрація влади в одних руках-це ознака наближення виборів, на яких головним претендентом на депутатський мандат може якраз і бути пан Кайда.

Якщо прогнози підтвердяться і дійсно Олексій Петрович захоче бути кандидатом в народні депутати від міста Тернополя, його головиним союзником виявиться міський голова Сергій Надал, який своєю роботою повинен назбирати (читай: не розгубити) голоси для однопартійця.

Проте, цей союз буде швидше ситувативним, оскільки і Кайда і Надал прагнуть стати центрами прийняття рішення.

Жартівливим свідченням цьому є офіційний сайт Тернопільської обласної ради, де міським головою Тернополя досі значиться ... Заставний Роман Йосипович, хоча Сергій Надал вже майже півроку як керує нашим містом. Чого чекає від Сергія Віталійовича пан Кайда, щоб розмістити з повязану ним інформацію на сайті, - залишається тільки здогадуватися...

 На фото: така інформація на сайті облради «висіла» ще днями...

Олекса Ярич, «ТТ»

Коментарі  

 
+1 #3 надєжда 18.07.2011 11:08
плітки - це завжди плітки. поки сама не побачу, що й до чого, ні у що вірити не збираюся.
Цитувати
 
 
+2 #2 gram 13.05.2011 12:16
Ситуація в них буде ускладнюватись - бо тернопільської Свободи вже в принципі давно нема!!! Всім кирує Надал та кайда, які разом з грошовими мішками приймають всі рішення за патріотів!!!
ми вибирали патріотичну силу, а не бандюків та корупціонерів - нас обманули!!! І скоро буде наша адекватна відповідь!
Цитувати
 
 
+4 #1 Саша 12.05.2011 19:37
цього і слід було чекати...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.