Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

30 серпня, на сумнозвісному сайті «За збручем» прочитав, що я (це слова Віталія Максимова-прим.ТТ) начебто порушую пакт опозиції із партією «УДАР» про ненапад. Більше того, мої опоненти (бо немає сумніву, що стаття замовна в стилі кращих традицій «чорного піару») перекинулися зі звинуваченнями на моїх однодумців. І я розумію, чому – кандидата Максимова немає в чому звинуватити!

Хотів написати у коментарі до тієї публікації свою позицію, однак адміністрація «ЗЗ» не пропустила його. Хоча у коментарі не було ні образ, ні лайки, ні наклепу. Я просто хочу повідомити тернополянам правду. На початку серпня, коли і «УДАР», і «Свобода» визначилися зі своїми кандидатами на мажоритарному округу Тернополя, я зустрівся із Кайдою за його ініціативою. Він запитав мене: «Як будемо працювати на окрузі?» І я, чесно дивлячись йому у вічі, відповів: «Я буду критикувати Вас і як голову обласної ради, і як кандидата, бо для цього є багато вагомих причин». Я дав Кайді слово офіцера, що ніколи не зачеплю ні його особисте життя, ні його минуле, не вдаватимуся до брудних технологій. А під кожною критикою на його адресу ставитиму свій підпис – що і роблю. Моя критика спрямована виключно на його роботу на посаді голови облради і політика, котрий збирається представляти наше місто у парламенті. Хто читав мої публікації на цю тему, той відзначив: там немає ні слова неправди, жодної образи чи наклепу. Навпаки, я поставив Кайді ряд запитань щодо його роботи. Не як опонент, а як тернополянин. Ці ж запитання йому сьогодні готові поставити усі жителі міста. Чесно кажучи, сподівався почути таку ж конструктивну відповідь. А натомість і мене, і моїх однодумців почали поливати брудом. То хто із нас чинить неправильно чи порушує свої домовленості: я, котрий чесно попередив опонента про свої дії, чи Кайда, котрий за четвертий рік при владі навіть не виконав свої передвиборчі обіцянки? Чи «Свобода» у нас вже має статус недоторканої і критикувати її роботу заборонено?

Я хочу звернутися до усіх журналістів, керівників місцевих мас-медіа, які позиціонують себе як незалежні. Будьте справді незалежними! Не продавайтеся за мізерні копійки і не псуйте свою репутацію. Бо я, проживши нелегке життя, точно знаю: репутація – це найцінніше, що є в людини, а особливо у таких сферах діяльності як політика та журналістика. І 28 жовтня життя не закінчиться. Ми і надалі повинні відкрито дивитися людям в очі.

А ось і сам текст статті на сайті, який, подекують, фінансує той же Кайда

Представник Кличка порушив опозиційні домовленості

У середу, 29 серпня, кандидат від “УДАРу” по місту Тернополю екс-генерал міліції Віталій Максимов розмістив у місцевих газетах інтерв’ю, в якому різко критикує діяльність Олексія Кайди на посаді голови Тернопільської обласної ради.

Зокрема, представник Кличка звинувачує “Свободу” у невиконанні передвиборчих обіцянок. Найбільш серйозні звинувачення стосуються долі придбаної обласною радою за два бюджетних мільйони гривень  сміттєсортувальної лінії та відновлення діяльності аеропорту. Можливо, ця критика має і свій сенс.
Однак, таке з’ясовування стосунків суперечить попереднім домовленостям всередині опозиції. Нагадаємо, що голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда є узгодженим кандидатом по місту Тернополю від ВО “Батьківщина” та ВО “Свобода”. Також на столичному рівні підписаний пакт про ненапад між об’єднаною опозицією та партією Кличка.
Водночас, як розповідають наші джерела, куратором штабу Максимова є екс-помічниця наближеного до Віктора Януковича-молодшого  нардепа-регіонала Едуарда Прутніка, Ірина Рекуш. Мабуть, через це свої критичні стріли екс-міліціонер спрямовує не в бік влади, а в сторону конкурентів з опозиційного табору. Не виключено, що окрім “ударної” риторики, у резерві у Максимова є підтримка одного з тіньових штабів Банкової.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.