Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Книжковий фестиваль зібрав у Тернополі видавців зі всієї України

.У Тернопільському драмтеатрі триває книжковий фестиваль «Джура-фест». З цього приводу у прес-центрі українського дому «Перемога» відбулася прес-конференція за участю організаторів заходу представників міської та обласної рад.

Начальник управління культури та мистецтв Тернопільської міськради Олександр Смик, під час прес-конференції, зазначив:

«Тернопіль – духовний центр Західного регіону. Прикладом цього є такі заходи, як фестиваль «Джура-фест». Адже книжкові ярмарки відбуваються там, де керують люди, які самі є читачами української книги», - зауважив Олександр Смик. – Фестиваль «Джура» розпочинає ряд заходів у нашому місті – це і День героя, і Тарасова ніч, тобто місяць української літератури в Тернополі. Це потрібно, адже в наших бібліотеках є читачі, про це свідчать щотижневі письменницькі зустрічі-читання».

Позитиву від фестивалю буде більш ніж достатньо, обіцяють організатори. Зокрема, 12 травня у філармонії о 18.00 проведуть вечір співаного слова «Барди України». Сюди мають приїхати 12 бардів, їх по всій Україні є всього двадцять.

Наразі уже 51 відвідувач бібліотеки №2 для дітей отримав сертифікат, який дасть змогу отримати безкоштовно книгу. Дітям, які є частими відвідувачами бібліотек, обіцяють надавати знижку в 10-20% при купівлі книг у магазинах. А 40 видавництв, які приїдуть на фестиваль, передадуть свою продукцію міським бібліотекам Тернополя.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.