Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні на деяких сайтах, зокрема мова йде про анонімний сайт “За Збручем”, який повязують з Олексієм Кайдою, “вспливли” дві абсолютно протилежні за змістом статті, з яких так і не зрозуміло, де брехня, де правда, де піар для одних кандидатів в нардепи, а де “чорнуха” на інших. Причому ці два матерали зявилися з інтервалом у кілька годин.

Щоб зрозуміти про що йдеться і які методи маніпуляції думкою читачів приміняють деякі кандидати, пропонуємо ознайомитися з обома “статтями”

Юристи «Української справи» програли суд по Ходачкову

Сьогодні юристи громадської організації «Українська справа» програли справу в Господарському суді Тернопільської області.  Тяжба стосувалася визнання недійсними двох договорів оренди землі укладених між Велико Ходачківською сільською радою та ПП «Агропродсервіс-Плюс».

Підставою для відмови у позовних вимогах стало – законність укладення правочинів.

Це офіційна інформація. Однак, вона має і політичний підтекст. Ініціювали судовий процес «великі побратими» «Української справи» Валентин Наливайченко та Володимир Петровський. У такий спосіб вони намагаються «наїхати» на свого конкурента по виборчому округу Івана Чайківського, який є співзасновником приватного підприємства? Чи виконують замовлення своїх закордонних босів щодо знищення української національної економіки та місцевих сільгоспвиробників?

У результаті вийшов повний «пшик». Однак на цьому псевдо патріоти не зупиняться. Наступним піар-кроком будуть казки про поганих суддів. Тому далі підуть апеляційні скарги, потім касаційні… Одним словом, будуть робити все можливе, щоб політики-невдахи мали можливість піаритися. А для юристів будь-яка справа – це непогані нові гонорари. Для політиків головне не результат, а процес.

Підтвердженням цьому є той факт, що юристи «Української справи» тричі отримували відмову в забезпечені позовних вимог.

Цікава позиція сільської ради, яка йде на поводу у політиканів. З моменту укладення оскаржуваних договорів, сільська казна отримала від підприємства Чайківського майже 229 тисяч гривень. А це майже три четверті доходів бюджету Великого Ходачкова. При цьому, виробництво на ділянках ще не запрацювало.

Селу не потрібні гроші? Чи, можливо, чиїсь амбіції і домовленості вище інтересів громади?


Юристи “Української справи” не програвали справу по Ходачкову – офіційне спростування

Сьогодні на Тернопільських сайтах з’явилася відверта неправдива інформація про те, що нібито “юристи “Української справи” програли суд по Ходачкову”.

Представники Громадсько – політичного об’єднання «Українська справа» офіційно заявляють, що справу про визнання недійсними двох договорів оренди землі, укладених між Великоходачківською сільською радою та ПП «Агропродсервіс-Плюс», веде адвокат Великоходачівської сільської ради.

«ГПО «Українська справа» представляє інтереси громади села Великий Ходачків у Козівському районному суді у справі про заборону діяльності тваринницького комплексу ПП «Агропродсервіс-Плюс» та мешканців села Настасів у Тернопільському міськрайонному суді, щодо заборони свиноферми ПАП «Агропродсервіс», що створюють загрозу життю і здоров’ю мешканців цих сіл, у зв’язку із порушенням санітарного та природоохоронного законодавства», – повідомив юрист «Української справи» Богдан Марчук, який протягом тривалого часу надає юридичну підтримку мешканцям Ходачкова та Настасова.

«Інформація, розміщена на Тернопільських інформаційних сайтах, є брудним політичним замовленням та лише зайвий раз підтверджує, що Іван Чайківський, власник ПП «Агропродсервіс-Плюс», боїться за свій рейтинг напередодні проведення виборів до Верховної Ради. Для досягення своєї мети відомий аграрний магнат, який є представником теперішньої влади, не соромиться використовувати будь-які методи, щоб полити брудом ГПО «Українська справа» та її лідерів Валентина Наливайченка та Володимира Петровського, які реально допомагають громадам Великого Ходачкова та Настасова позбутися шкідливого виробництва», – заявляють в «Українській справі»

           

Кандидати на одному окрузі Володимир Петровський та Іван Чайківський почали "кидатися брудом"?

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.