Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернопільському прес-клубі відбулося нагородження переможців фотоконкурсу «Жінка в об`єктиві», який проводився в рамках проекту від Українського Жіночого Фонду «Підвищення рівня обізнаності з питань гендерної рівності серед громадськості Тернопільщини». З-поміж майже сотні фото компетентне журі, до складу якого входили і відомі тернопільські фотомайстри, обрало три найкращих. Окрім цього краще фото обирали і читачі сайту «Реально», де протягом місяця відбувалося відкрите голосування.

Отже, найбільше користувачам сайту сподобалася фоторобота «Лісова Мавка» Івана Пшоняка. Редактор сайту Олена Беднарська подарувала переможцю приз.

Згідно із рішенням журі III місце та грошову винагороду у сумі 200 грн. отримав автор фотороботи «Руки в боки» Володимир Міщишин. Друге місце та винагорода у 300 гривень дісталася авторці фото « Перлини щастя» Тетяні Петрушевській-Хромик.

Найбільше вразила журі робота під назвою «І гасне життя, наче полум`я часу…». ЇЇ автор – фотокореспондент газети «Тернопіль вечірній» Іван Пшоняк. Він отримав винагороду у 500 гривень.

Усі переможці фотоконкурсу «Жінка в об`єктиві» нагороджені грамотами.

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.