Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Ми, представники громадських організацій Тернопільщини, розуміючи небезпеку реваншу антиукраїнських сил, прагнучи консолідації громади Тернополя навколо єдиного кандидата від об’єднаних сил опозиції Олексія Кайди, звертаємось до всіх небайдужих за долю України відкинути амбіції, образи, непорозуміння і згуртуватися для спільної перемоги на виборах 28 жовтня 2012 року.

Також закликаємо усіх претендентів у народні депутати зняти свої кандидатури на користь єдиного узгодженого кандидата (саме ця теза, на думку ТТ, виглядає не просто нісенітницею, а абсурдом — як можна пропонувати 12 особистостям , які заплатили завдаток і представляють свої чи партійні інтереси зняти себе з перегонів на користь навіть такого “неймовірного” кандидата, як вихідця з Бердянська пана Кайди - прим.ТТ). Адже кожен голос за вас перетвориться на голос за «регіони». Не даймо себе ошукати! Гуртуймося! Українці, будьмо сильними!

Євген Безкоровайний - голова обласної організації Національної спілки письменників України

Богдан Хаварівський - голова обласної організації товариства «Меморіал» ім. В.Стуса

Ігор Грималюк - голова обласної організації Української світової спілки професійних вчителів

Петро Голик - голова обласного товариства дітей політв’язнів і репресованих

Ігор Олещук - голова комісії Тернопільської облради з питань поновлення прав реабілітованих

        


 

 

Коментарі  

 
-1 #1 Ромко 06.09.2012 10:59
Кайда -переможе!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...